Feestelijke opening Health Mate Center

Ondernemend

Komend weekend zal Health Mate haar deuren feestelijk openen in De Meern. Het Health Mate Center biedt deze drie dagen de mogelijkheid om onder het genot van een hapje en drankje de therapeutische infraroodcabines te komen bekijken en te ervaren. Tevens zal vanaf de eerste officiële openingsdag de testruimte in gebruik genomen worden.

Therapeutische infraroodcabines

Health Mate zat voorheen gevestigd in Driebergen, maar is sinds het begin dit jaar verhuisd naar het industrieterrein in De Meern. Het merk is al een tijdje geopend in De Meern, maar kan vanaf komend weekend haar volledige showroom tonen. ,,We hebben lange tijd verbouwd om onze showroom en testruimte helemaal af te krijgen, en volgende week zal na lang wachten alles klaar zijn”, aldus eigenaar Gert van Stralen. Health Mate is bekend om haar therapeutische infraroodcabines met levenslange garantie. De infraroodcabines zijn uitdrukkelijk bekend vanwege de gepatenteerde NASA-technologie en de goede kwaliteit eerste keus Canadees Red Cederhout.

Feestelijke opening

Op 15, 16 en 17 maart zal Health Mate feestelijk haar deuren openen. Op zaterdag bent u van harte welkom van 10:00 - 20:00 uur en op zondag en maandag van 12:00 - 18:00 uur. Deze dagen zullen er hapjes en drankjes voor u klaarstaan, kunt u de infraroodcabines vrijblijvend ervaren en alle informatie verkrijgen over de saunacabines. Health Mate is te vinden aan de Boteyken 319 in De Meern. Bekijk ook de website www.healthmate.nl voor meer informatie.

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Feestelijk 70e Bloemencorso in Leersum: ‘Prachtig dat we dit weer meemaken’ 14 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Duurzaamheid en monumenten (2): ‘Het brengt extra uitdagingen met zich mee’ 15 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Een moment voor een monument: De lange historie van het veer 13 aug, 07:30
Afbeelding
Lezing over het leven en de werken van Mondriaan in het Torenlaan Theater 12 aug, 17:35
PREMIUM
Afbeelding
Aldi vangt bot bij rechter: Bouwplan voor de Appelgaard op dood spoor 12 aug, 07:32
PREMIUM
Afbeelding
Subsidie voor bridgeles bij ABCD: ‘We willen mensen uit hun isolement halen’ 12 aug, 07:30
Afbeelding
Aangepaste dienstregeling tijdens Vuelta 11 aug, 16:47