ZAM biedt onderhoud aan alle merken

Ondernemend

Vanaf december 2006 is ZAM gevestigd aan de Velperengh 2 in Doorn. De ruime, lichte, naast het Shell-station gelegen locatie is uitstekend bereikbaar. Service Manager Frans Bakkenes en zijn team staan ook voor niet-Opel bezitters klaar. ,,Vanaf 2009 hebben wij ons aangesloten bij James Auto Service", vertelt hij. ,,Dit betekent dat we alle merken auto's in reparatie nemen." De monteurs van de dealer zijn hierop goed voorbereid. ,,De meesten hebben een MTS-opleiding en een enkeling zelfs een HTS-achtergrond. De technische know how en de ervaring voor het optimaal repareren van alle merken auto's hebben wij zeker in huis", aldus de service manager. Met de speciale actie van James Auto Service is het voor klanten mogelijk het totale factuurbedrag terug te winnen.

DOORN - De ontwikkelingen op technisch gebied volgen elkaar in rap tempo op. Opel-dealer ZAM volgt deze ontwikkelingen op de voet. De nieuwste automodellen van deze erkende duurzaam ondernemende dealer zijn voorzien van alle noviteiten. Als deelnemer aan James Auto Service biedt de dealer bovendien reparatie aan alle merken.

ZAM is door Bovag erkend als duurzaam ondernemende dealer. ,,Naast advies aan klanten om bewust om te gaan met producten, werken wij zo duurzaam mogelijk met afvalstromen, brandstoffen en materialen", aldus Bakkenes. Binnen deze visie past ook het ondersteunen van diverse regionale sportclubs en verenigingen. Daarnaast is de dealer leerbedrijf en levert het verschillende stageplekken aan vakopleidingen en middelbare scholen, zoals bijvoorbeeld het Revius Lyceum. De leerlingen kunnen tijdens hun stagetijd rekenen op ondersteuning. ,,Als je geld in de maatschappij verdient, moet je daar ook je sociale verantwoordelijkheid voor nemen", verklaart Bakkenes deze keuze. De elektrische Opel Ampera is één van de paradepaardjes uit de stal van Opel. ,,Dit is een auto met een speciale techniek. Het is de eerste elektrische auto die zonder de accu tussentijds op te laden van bijvoorbeeld hier tot Frankrijk kan rijden." Deze prestaties worden verklaard door het zogenaamde Range Extender systeem, waarbij de motor fungeert als dynamo. ,,Als de accu leeg is springt de motor bij en die laadt de accu weer op. Een benzineverbruik van 1 liter per 76 kilometer is hiermee zelfs haalbaar."

Naast de verkoop van nieuwe personenauto's en bedrijfswagens biedt ZAM ook jong gebruikte occasions aan. ,,Wij ruilen alle auto's in, maar alleen de jong gebruikte occasions komen in onze showroom. De rest stoten wij door naar de handel."

Eerlijkheid staat voor deze dealer voorop. ,,Als mensen hier een auto brengen voor reparatie, dan willen we dat hij goed is. Ik wil de mensen recht in de ogen kunnen blijven kijken. Daar staan we voor."

ZAM Doorn, Velperengh 2, Doorn, Tel: 0343-437000, www.zam.nl.

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Feestelijk 70e Bloemencorso in Leersum: ‘Prachtig dat we dit weer meemaken’ 14 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Duurzaamheid en monumenten (2): ‘Het brengt extra uitdagingen met zich mee’ 15 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Een moment voor een monument: De lange historie van het veer 13 aug, 07:30
Afbeelding
Lezing over het leven en de werken van Mondriaan in het Torenlaan Theater 12 aug, 17:35
PREMIUM
Afbeelding
Aldi vangt bot bij rechter: Bouwplan voor de Appelgaard op dood spoor 12 aug, 07:32
PREMIUM
Afbeelding
Subsidie voor bridgeles bij ABCD: ‘We willen mensen uit hun isolement halen’ 12 aug, 07:30
Afbeelding
Aangepaste dienstregeling tijdens Vuelta 11 aug, 16:47