Intuïtieschool om eigen groei te ontdekken

7 november 2013 om 00:00 Ondernemend

De initiatiefnemers willen met hun activiteiten mensen helpen om meer inzicht en bewustzijn te ontwikkelen in wie en wat ze zijn, waar ze vandaan komen, en hoe ze het best de stappen in hun leven kunnen nemen.

DRIEBERGEN - Met De Intuïtieschool verzorgen Tjeerd Gorter en Marian van der Spek cursussen, readings en healings. Daarnaast hebben ze Queen Maeve Energiereizen opgericht.

,,Het is 6 uur in de ochtend. Ik sta in de cirkel van Stonehenge, ik zie mezelf met rugzakje op, geologenhamer en kaarten erin. Ik heb een groep mensen bij me. We kijken niet alleen naar het landschap, maar we voelen ook de energie ervan, een nieuwe dimensie, we beleven het. De cirkel is rond...", aldus een notitie van Tjeerd Gorter tijdens één van zijn reizen.

Samen met zijn partner Marian van der Spek richtte hij vorig jaar De Intuïtieschool op. ,,We verzorgen cursussen, readings en healings, en daarnaast organiseren we energiereizen. Mensen krijgen bij ons alle ruimte, veiligheid, diepte en vrijheid om met plezier en humor te leren over zichzelf hun groei en hun stappen. We merken tijdens onze lessen dat mensen steeds meer leren kijken vanuit de essentie, en hierdoor bewustzijn ontwikkelen zodat ze verder komen." Het tweetal benadrukt dat ze geen therapeuten zijn, maar dat ze inzicht geven zodat mensen zelf leren kiezen. ,,Het is zeker niet zweverig, maar met beide benen op de grond. Het werkt!"

De als landschapskundig fysisch geograaf opgeleide Gorter was al vroeg geïnteresseerd in levensvragen. Na zijn studie sloot hij zich aan bij het Centrum voor Leven en Intuïtie. ,,Ik had niet de bedoeling daar mijn werk van te maken maar van het een kwam het ander, en zo werd ik eerst leraar en daarna mede directeur."

Zo kwam hij later tot de oprichting van De Intuïtischool, de Queen Maeve Energiereizen en de Business Energy School. Dit laatste initiatief richt zich op het verzorgen van workshops waarbij de deelnemers handvatten krijgen aangereikt die hun management- en leiderschapskwaliteiten een positieve impuls geven. Partner Marian van der Spek is afkomstig uit het basisonderwijs, waar ze nog steeds werkzaam is. Naast de activiteiten van De Intuïtieschool begeleidt ze ouders bij de ontwikkeling van hun kinderen. ,,Mensen die overbelast zijn leren wij aandacht en energie te scheiden, zodat ze weer tot de essentie komen".

In december en januari starten nieuwe cursussen, waaronder een versnelde en gewone basiscursus. De deelnemers leren hierbij de basisprincipes kennen van energie, ruimte en hun eigen weten. Op zaterdag 9 november en 11 januari zijn er gratis open lessen van 12.00 tot 14.00 uur en worden er readings gehouden aan de Vijverlaan 10. Info: tel. 06-28128145; info@tjeerdgorter.nl; www.tjeerdgorter.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie