Vragen over tablet, e-reader, apps en meer
Vragen over tablet, e-reader, apps en meer Beeldbank De Bibliotheek

Hulp bij digitale vragen

24 januari 2023 om 14:33 Lokaal Deel je nieuws

Heb je vragen over je smartphone, tablet of e-reader? Loop dan binnen bij de Bibliotheek. De Bibliotheek Z-O-U-T organiseert wekelijks verschillende inloopuren voor digitale vragen. Medewerkers bieden praktische hulp of geven bijvoorbeeld tips voor het installeren van apps en het downloaden van e-books. Breng zo mogelijk je eigen laptop, smartphone, tablet of e-reader mee. 

Vrije inloop 

Zo zijn de vrije inloopuren voor digitale vragen in de Bibliotheken in Maarn en Leersum weer van start gegaan. In Maarn kan je om de week op maandagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur binnenlopen. De eerstvolgende bijeenkomst is op maandag 6 februari aanstaande. In Leersum vindt de inloop iedere derde maandagmiddag van de maand, tussen 14.00 en 16.00 uur, plaats. Samen met HCC seniorenacademie staat de Bibliotheek klaar om een oplossing te vinden voor jouw digitale vraag of probleem. Op maandag 20 februari kun je daarvoor terecht in Leersum. 

Wekelijkse hulp 

Ook in Amerongen, Doorn, Driebergen en Wijk bij Duurstede is er digitale hulp. Deze inloopuren vinden wekelijks plaats. Meer informatie over de inlooptijden van deze vestigingen is te vinden op de website van Bibliotheek Z-O-U-T. Of informeer bij de balie van de plaatselijke bibliotheek. 

advertentie
advertentie