Mijn hemel - Willem Beekman geeft lezing op Kraaybeekerhof.

Lokaal Deel je nieuws

Op 20 april om 19.30 uur laat Willem Beekman je over alle grenzen heenstappen en geeft een inkijk in het oneindige op de Kraaybeekerhof Academie in Driebergen.

Laat de verhalen over de Big Bang en de Allesvernietigende zwarte gaten voor wat ze zijn en laat je betoveren door de oneindige rust van de zichtbare sterrenhemel. Wek je mythologisch bewustzijn door te luisteren en te kijken naar de verhalen van de sterrenbeelden.

Willem Beekman studeerde biologie in Amsterdam. Hij werkte vele jaren in het onderwijs (middelbare land- en tuinbouwschool Warmonderhof en Wageningen Universiteit). Ook was hij directeur van de Hortus Botanicus in Amsterdam, werkte bij Van Ede & partners als consulent outplacement en bij Terra Management Groep als trainer en coach. Hij was een veelgevraagd spreker op congressen in het bedrijfsleven, en bij (semi)overheidsinstellingen. Zijn levenslange fascinatie voor astronomie resulteerde in een aantal boeken over dit onderwerp. 

In het Tv-programma De nachtzoen vertelt Willem Beekman over zijn boek Mijn hemel. Dit fragment (6 minuten) is een mooie kennismaking met de auteur en het onderwerp van dit boek.

De lezing vindt 20 april 2022 plaats op de Kraaybeekerhof Academie, Diederichslaan 25, 3971 PA in Driebergen en begint om 19.30 uur. Toegang € 25,- Wees welkom. Reserveren kan via onze website www.kraaybeekerhof.nl,  of via academie@kraaybeekerhof.nl.

advertentie
Afbeelding
‘Samen aan de slag voor een robuust watersysteem op de Utrechtse Heuvelrug’ 29 minuten geleden
PREMIUM
Afbeelding
Historisch Festival op het Landgoed bij Huis Doorn: Beleef de tijd van Romein tot hippie 2 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Complicaties in Driebergen: vijf nieuwbouwwoningen minder aan de Sportlaan 16 uur geleden
Afbeelding
Jeroen Hermkens en Nicolaas Wijnberg voor het eerst samen 17 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
U-complex voor Lange Dreef; eindelijk zicht op afronding Groene Tuinen 18 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Bemiddeling tussen boer en buurt; mediation moet einde maken aan de polarisatie 20 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Groen licht voor veehouder: ‘Ik kan vergunning niet weigeren,’ zegt Naafs 22 uur geleden