Lunick Horeca Verhuur en Verantwoordhuren.nl zijn verhuisd !

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Met trots kunnen wij u meedelen dat wij ons vertrouwde plekje aan de Stationsweg West 54 te Woudenberg hebben verlaten en naar een groter pand aan de Ambachtsweg 3 te Maarsbergen zijn verhuisd.

Al bijna 10 jaar verhuren en verzorgen wij feesten, partijen en evenementen op locatie, maar de laatste jaren zijn wij uit ons jasje gegroeid en daarom zijn wij op zoek gegaan naar een andere locatie.

Inmiddels is dit gerealiseerd en zijn wij volledig geïnstalleerd in het nieuwe pand. Dit mede door het gestelde vertrouwen van onze klanten in ons bedrijf.

Ook vanaf dit adres willen wij u graag ( weer ) van dienst zijn.

Wat u ook wilt vieren of organiseren , wij bieden u graag de helpende hand.

Elk feest kan maar één keer gevierd worden! Het is dan wel zo prettig dat dit goed gebeurt. Met onze jarenlange ervaring in het organiseren van verjaardagen, jubilea, bedrijfsopeningen, recepties, bruiloften en vele andere feesten adviseren wij u dan ook graag bij de organisatie van uw evenement. Een op een. Met aandacht voor uw wensen en budget. Indien gewenst nemen wij u zelfs de zorg uit handen voor wat betreft de op- en afbouw, zodat u al uw aandacht kunt richten op uw gasten.

Neemt u gerust een kijkje op onze site : www.lunick.nl en / of www.verantwoordhuren.nl

Wij zijn te bereiken op telefoonnummer : 033-2862952 of info@lunick.nl

Wij helpen u graag !

advertentie
advertentie