1 januari 1900 om 00:00 Lokaal nieuws

Op zaterdag 15 juni zal in de Maartenskerk in Doorn een dubbelconcert plaatsvinden met projectkoor Oriolus en mannenensemble Cantare. Het succesvolle zomerconcert van 2012 heeft beide koren doen besluiten om opnieuw in Doorn een gezamenlijk zomerconcert te geven. Een gevarieerd programma waarin Oriolus de grenzen van zijn kunnen opzoekt met een programma van Russisch-orthodoxe kerkmuziek tot moderne gospels.

Oriolus is een ambitieus koor dat bij de top van de amateurkoren hoort. Onder leiding van André van Vliet heeft het in een aantal jaren een heel eigen geluid ontwikkeld, waarbij koorklank en dynamiek kenmerkend zijn. Oriolus zingt projectmatig van concert naar concert, waardoor zij hun repertoire continu vernieuwen en aanpassen aan de tijd van het jaar. Mannenensemble Cantare uit Woudenberg zingt vol passie onder leiding van Evert van Dijkhuizen. Mooi muziek maken en de boodschap van de tekst zo goed en intens mogelijk overbrengen is het streven. Samen staan beide koren garant voor een avond waarbij u op het puntje van uw stoel zit en u blij en gesterkt naar huis en ‘Zingend de zomer’ tegemoet gaat.

Aanvang van het concert is om 20.00 uur. Kaarten à € 8.00 zijn vooraf verkrijgbaar via de website www.projectkoororiolus.nl. of op 15 juni aan de Kerk . Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

advertentie
advertentie