De ingang van het koetshuis
De ingang van het koetshuis Stichting Culturele Regio

Kunst-Event op Landgoed Zonheuvel in Doorn

27 mei 2022 om 18:40 Kunst

DOORN Op Landgoed Zonheuvel in Doorn vindt dit jaar weer een Kunst-Event plaats. ,,Graag nodigen wij kunstliefhebbers uit voor een bezoek aan het bijzondere Kunst-Event,’’ laat de organisatie Stichting Culturele Regio Utrechtse Heuvelrug- Rhenen- Wijk bij Duurstede weten in een persbericht.

,,Gerenommeerde  regionale, nationale en internationale kunstenaars en galeries zullen hier exposeren in het Koetshuis en in sfeervolle pagode tenten die geplaatst zijn rond het prachtige Maarten Maartenshuis. Het tentoongestelde werk kan uiteraard gekocht worden maar ook rondwandelen en genieten is mogelijk. Op het gezellige terras kunt u een hapje en een drankje nuttigen, hier vindt u onder andere een Food Truck met heerlijke gerechten.’’

Tijdens het pinksterweekend van zaterdag 4 juni tot en met maandag 6 juni vindt dit evenement plaats. De openingstijden in het weekend zijn van 11.00 tot 20.00 uur. Op maandag is het Kunst-Event tussen 11 en 18.00 uur te bezoeken. De ingang is bij het Koetshuis. Een entreekaartje kost 7.50 euro per persoon. 

advertentie
advertentie