het Lombokbos
het Lombokbos Werner van Katwijk

WAT GEBEURT ER MET HET LOMBOKBOS ?

28 februari 2022 om 15:21 Lokaal Deel je nieuws

Op zaterdag 5 maart organiseert het CDA UTRECHTSE HEUVELRUG een lunch-informatiebijeenkomst in De Binder. Het CDA zorgt voor de lunch, vertelt wat zij tot nu toe weet van de plannen met het Lombokbos na de Valwind en nodigt de bezoekers uit te vertellen wat zij vinden wat er moet gebeuren.

Tijdens de Lunch geven Wethouder Groenbeleid Chantal Broekhuis en Rein Zwaan van Staatsbosbeheer de nodige informatie. Maar ook het bredere groenbeleid in deze gemeente komt aan bod.

De fractievoorzitter van de Tweede Kamerfractie van het CDA Pieter Heerma zal meelunchen en zal een bezoek brengen aan het Lombokbos. En ook de kersverse Gedeputeerde van de Provincie Zuid Holland Mirjam Sterk zal langskomen bij deze bijeenkomst. Mirjam Sterk is als provinciebestuurder verantwoordelijk voor onder ander het groenbeleid en de waterhuishouding op de Heuvelrug.

De bijeenkomst start 0m 12.00 uur in De Binder aan de Hoflaan in Leersum. Wilt u deze bezoeken graag – indien mogelijk - van te voren even opgeven via wernervankatwijk.cda@gmail.com

advertentie
advertentie