Afbeelding
Foto door Max Vakhtbovych via Pexels

Een haard hoort bij elke binnenruimte

9 december 2021 om 14:16 Partnercontent

Wanneer u ervoor kiest om een haard in uw woning te installeren, is het belangrijk om te weten welke mogelijkheden er zijn. De afgelopen jaar is het aanbod haarden & kachels en de interieurtrends sterk veranderd. Voor jaren terug ging de interesse van mensen vooral uit naar vrijstaande haarden, inbouw houtkachels of inbouw gashaarden. Hierin vindt een duidelijke verschuiving plaatst. De haard van nu moet helemaal passen bij het interieur en daar kunt u niet meer omheen. Om deze reden worden haarden steeds vaker gecombineerd met kasten of wandopstellingen. Daarom is een cinewall met haard bijna onmisbaar in een modern interieur. Want zeg nou eerlijk, deze zeer indrukwekkende haardopstelling voegt wel iets toe aan de woonkamer. De combinatie van haard, kastenwand en televisie maakt het geheel bijzonder mooi en opvallend.

De populairste interieurtrend

Behalve een cinewall zijn er nog vele andere opties om een haard een mooie plek te geven centraal in de woonkamer. Een mooi voordeel is dat u meestal helemaal vrij bent in ontwerp en uitvoering. Vrijwel alle kleuren en materialen zijn mogelijk. Op deze manier kunt u precies samenstellen en een cinewall met tv kopen zoals u dat wilt. Een opstelling die naadloos aansluit bij uw persoonlijke smaak en inrichting. Kortom, de haard van nu heeft een heel andere rol gespeeld dan 10 jaar geleden. Warmte was toen nog de belangrijkste reden om een haard aan te schaffen. Door verschillende ontwikkelingen op interieurgebied is de situatie echter volledig veranderd. De haard is niet zomaar een vuurtje, de haard heeft zijn verdiende plek gekregen.

Nieuwsgierig naar het nieuwste vuur en de mooiste haardopstellingen? Verdiep u dan snel eens iets verder in de laatste generatie haarden. Kom te weten waarom een haard op elektriciteit in populariteit toeneemt en weet dat het einde qua ontwikkelingen nog niet in zicht is. Want, steeds vaker hoort een traditionele open haard zoal houthaarden en gashaarden tot verhitte discussies. Mensen zien op tegen een ingrijpende verbouwing of moeilijke installaties en zien daarom af van een traditionele oplossing. Onze haardopstellingen komen helemaal tegemoet aan de wensen en eisen van u. Geen wonder dus dat steeds meer haard liefhebbers kies voor Flamboyant Haarden uit Apeldoorn. U slaagt zeker in ons huidige aanbod haarden, gepresenteerd als een prachtige haardopstelling.

advertentie
advertentie