Studenten Strijkorkest HKU afdeling in Amerongen....

27 oktober 2021 om 18:27 Lokaal Deel je nieuws

Het concertprogramma van de ‘Vrienden van de Andrieskerk’ is gestart met een prachtig solo  pianoconcert op 8 oktober. De kwaliteit van dit concert samen met de mooie omgeving en de gezellige afsluiting met een drankje doen verlangen naar meer van dit soort avonden…....

Welnu!.... Vrijdag 5 november wordt wederom een bijzondere avond in de Andrieskerk in Amerongen met ditmaal een 30-koppig strijkorkest van de HKU. Het orkest brengt werken van eigentijdse componisten als Ton de Leeuw, Henk Badings, en Tristan Keuris. Bovendien brengt de jeugdige pianist Casper Thijssen ook een eigen compositie ten gehore.

Het orkest wordt geleid door een dirigent die zijn sporen heeft verdiend in dit vak. Sander Teepen won internationale prijzen en heeft bij veel bekende top orkesten in Nederland en daarbuiten gedirigeerd. Teepen verbindt en inspireert. Met zijn manier van werken creëert hij een atmosfeer waarin orkest en solisten kunnen excelleren.

Deze avond wilt u toch niet missen?!

Het concert start om 20.00 uur. Na afloop is er gelegenheid voor een drankje.

Toegangskaarten zijn digitaal verkrijgbaar via www.andrieskerk.nl en ter plaatse vanaf half 8, of lokaal bij de firma’s Kleton en Drogisterij Koenhoek.

De flyer van de hele Andrieskerk Concertreeks 2021-2022 is te downloaden op de website www.vriendenandrieskerk.nl..Hierin bieden we u ook de mogelijkheid om een abonnement te reserveren voor de hele serie met een aantrekkelijke korting!

advertentie
advertentie