Evi (l), Rhodé (m) en Emmie (r)
Evi (l), Rhodé (m) en Emmie (r) Rens

Prijsuitreiking Leersum

29 september 2021 om 16:26 Lokaal Deel je nieuws

Bij de openingsactie van ENTREE makelaars Utrechtse Heuvelrug is voor de kinderen een kleurwedstrijd georganiseerd. In Leersum en omgeving zijn de kleurplaten opgehaald door de kinderen. De tekeningen lagen klaar bij de IJssalon Martino IJs, de bieb in Leersum, Binder en de  2 makelaarskantoren in Wijk bij Duurstede of Leersum. Of ze waren gedownload via internet.

Op woensdag 22 september jl. zijn er maar liefst 38 kleurplaten ingeleverd. Stuk voor stuk prachtige exemplaren! Alle kinderen die mee hebben gedaan worden door ENTREE makelaars heel erg bedankt voor deze prachtige exemplaren. Uit enthousiasme zijn alle kleurplaten deze week mooi in de etalage van Leersum gehangen. De etalage van de makelaar puilt nu uit!

Natuurlijk hoort er bij een wedstrijd een prijsuitreiking. Makelaar Rens van Doorn heeft alle inzendingen goed bekeken en een top 3 geselecteerd: Eerste prijs: Evi (7) uit Leusden
Tweede prijs: Rhodé (10) uit Werkhoven. Derde prijs: Emmie (4) uit Leersum. Een echte prestatie! Inmiddels zijn de gelukkige winnaars op kantoor in Leersum langs geweest voor de prijsuitreiking.

Evi (links), Rhodé (midden) en Emmie (rechts) van harte gefeliciteerd met jullie prijs! 

advertentie
advertentie