Driebergse Josien Boetje ontwikkelt lesmethode Arabisch

2 september 2021 om 15:53 Lokaal Deel je nieuws

Een Nederlandse dame die vloeiend Arabisch spreekt? Medewerkers van de Eurowinkel in Driebergen zijn verbaasd. Maar waarom eigenlijk? Van ‘nieuwe’ Nederlanders verwachten wij toch ook dat ze vloeiend Nederlands leren? Integratie komt van twee kanten! Je verdiepen in de cultuur van je medemens is een verrijking. Daarom ontwikkelde Josien Yalla Yalla! een laagdrempelige methode waarmee iederéén Arabisch kan leren.

Eindelijk is er nu een speelse, effectieve methode om kennis te maken met de Arabische taal. In deel een van Yalla Yalla! leer je eenvoudige gesprekken voeren, begroeten, bedanken en tekstjes lezen en schrijven op niveau A1. De methode is samen met de Syrische Rami al-Sheikh, woonachtig in Amsterdam, en docent Mariska Keizer-Verbeek uit Amersfoort ontwikkeld.

Veel methodes Arabisch zijn verouderd, Engelstalig of leggen de nadruk op religie. Deze methode is toegankelijk voor een breed publiek. Het Arabisch is een poëtische taal met een prachtig schrift. Het leren van Arabisch ontsluit een wereld aan kunst, cultuur, geschiedenis, wetenschap en filosofie. 

Leer je eerste woordjes Arabisch! Vrijdag 24 september om 16:30 tijdens de boekpresentatie bij boekhandel Jacques Baas te Driebergen. 

Toegang gratis. 

Heb je interesse in Arabische les in Driebergen? Neem dan contact op via josien@josienboetje.com

advertentie
advertentie