Joris Lehr speelt King Lear
Joris Lehr speelt King Lear Richard Pels

Prachtige theatervoorstelling King Lear in Maarsbergen

27 augustus 2021 om 10:39 Lokaal Deel je nieuws

Woensdag 25 augustus speelde Joris Lehr op het landgoed Anderstein in Maarsbergen de voorstelling King Lear. Het was een feest vol schitterende teksten, oude muziek en geweldig acteerspel. Het was fenomenaal hoe Joris alle karakters wist neer te zetten met elk een eigen stem, mimiek en beweging en dat met één touw! Eén eenvoudig dik touw dat dienst deed als jurk, als pruik, als galg of als twee tennisrackets, de fantasie van Joris is eindeloos. 
In het kader van het Zomerpodium Maarsbergen (ondersteund door de Gezamelijke Fondsen, het Buurtfonds en het Heuvelrug Fonds) werd zo de vierde aflevering uitgevoerd. Het was opnieuw een uitverkochte zaal, een zeer enthiousiast publiek. En daar bleef het niet bij. Na het genieten van de voorstelling stond er ook een maaltijd op de gasten te wachten. Zo maakt Zomerpodium van een theatervoorstelling een fantastisch uitje voor ouderen vol cultuur én gezelligheid. Speciaal voor ouderen beginnen de voorstellingen om 16.00 uur. Informatie via info@mee-r-doen.nl of 06 4646 2816 
Zaterdag 11 september: liedjes van Simon & Garfunkel door Adrie Huissoon en Geet Vlietstra en woensdag 22 september Arthur Geesing met de voorstelling Wolfje.

advertentie
advertentie