Presentatie van de feestshow, Donnie & Ronnie van Disco Holiday
Presentatie van de feestshow, Donnie & Ronnie van Disco Holiday Onbekend

Grote online feestshow ter ondersteuning sportclubs en verenigingen

14 april 2021 om 22:35 Lokaal Deel je nieuws

AMERONGEN - De Amerongse Tennis Vereniging (ATV) organiseert samen met MBM Wedding & Events een spectaculaire online feestshow op zaterdagavond 1 mei a.s. Tijdens deze bijzondere avond zijn er optredens en is er een grote online bingo. Voor iedere deelnemer gaat er een mooi bedrag naar een lokale sportclub of -vereniging. Iedere deelnemer kiest zelf de club of vereniging die hij wil steunen. Doel van dit initiatief is om lokale clubs en verenigingen een steuntje in de rug te geven én een leuke interactieve avond te organiseren voor iedereen in de regio. De feestshow start om 20.00 uur en eindigt c.a. om 23.30 uur. Aanmelden kan t/m donderdag 29 april via www.feestshow.nl.

Vol programma
De online feestshow op zaterdag 1 mei staat garant voor spektakel. Zo is er een grote online bingo waar vele prijzen te winnen zijn. Denk aan een Kamado barbecue, een eigen stoepfeestje aan huis, horecabonnen en nog veel meer. Het feestduo Donnie & Ronnie van Disco Holiday zorgen voor volop digitaal entertainment tijdens deze avond. Deelname is vanaf 18 jaar.

Steun in de rug voor verenigingen
Met dit initiatief willen de ATV en MBM Wedding & Events alle lokale verenigingen een steuntje in de rug geven. Al ruim een jaar zijn er beperkte inkomsten voor de verenigingen, terwijl veel vaste kosten wel gewoon doorlopen. Een extraatje in de clubkas is dan van harte welkom, als opstapje naar betere tijden die eraan komen.  

Meer informatie
Uitgebreide informatie over de online feestshow van ATV Amerongen en MBM Wedding & Events is te vinden op www.feestshow.nl.

advertentie
advertentie