Team Roompot-Nederlandse Loterij
Team Roompot-Nederlandse Loterij onbekend

Basisscholen Doorn winnen meet & greet met wielerploeg  

14 mei 2018 om 14:08 lokaal Deel je nieuws

 

Verkeersexamen

Het Veilig Verkeer Nederland Verkeersexamen is een belangrijke mijlpaal voor de leerlingen van groep 7 en dat mag gevierd worden. Dit jaar vieren we het met professionele wielrenners. Team Roompot/Nederlandse Loterij zet zich, samen met VVN, in voor veilige fietspaden in Nederland.

Prijsvraag

De wielrenploeg van Team Roompot-Nederlandse Loterij (TeamRNL) heeft samen met VVN een prijsvraag opgesteld met de vraag: ‘Hoe ziet jullie diploma-uitreiking eruit?’. Te winnen was een Meet & Greet met twee professionele wielrenners of ploegleiders van TeamRNL, zoals Erik Breukink, Michael Boogerd, Jean-Paul van Poppel, Johan van der Velde of Leontien van Moorsel.  De gezamenlijke Doornse scholen hebben dit gewonnen!

Meet & greet

Volgende week is het praktische deel van het VVN-verkeersexamen in Doorn. Op 28 mei komt Team Roompot-Nederlandse Loterij met twee wielrenners/ploegleiders naar Doorn om samen met de burgemeester de diploma’s uit te reiken aan de geslaagde kandidaten. De kinderen kunnen vragen stellen aan de wielrenners, een kijkje nemen in de sponsorauto/ploegbus en mogen op de foto met hun held.

Veilig Verkeer Nederland en Team Roompot-Nederlandse Loterij werken samen aan meer begrip op de fietspaden in Nederland door elkaar de ruimte te gunnen. Meedoen is makkelijk!

advertentie
advertentie