Start bouw padelbanen in leersum bij Larsheim.
Start bouw padelbanen in leersum bij Larsheim. David Zwart

Start bouw 2 Padelbanen in Leersum

11 januari 2021 om 19:44 Sport Deel je nieuws

11 januari 2021- Leersum

Op maandag 11 januari 2021 is Tennisvereniging Larsheim te Leersum gestart met de bouw van 2 padelbanen. Daarnaast worden ook 4 tennisbanen gerenoveerd. De voorlopige planning loopt tot medio maart met een uitloop tot 28 maart.

In de tussentijd blijft voor de leden baan 1 beschikbaar voor tennis, waaronder de tennislessen. Baan 2 zal deels beschikbaar blijven. Via de handige KNLTB app kan iedereen zien welke baan wanneer bespeelbaar is.

Eind maart zal het sportaanbod voor Leersum en omgeving uitgebreid worden met padel, wat is dat precies? Padel is een racketsport en heeft veel weg van tennis en squash. De sport is spectaculair, snel en dynamisch door het gebruik van de wanden. Je speelt padel vooral in dubbels. Het strategische karakter van de sport maakt het al snel verslavend omdat je onverwachte rally’s hebt. Het unieke aan padel is dat je gemakkelijk en snel leuke rally’s kunt hebben met je vrienden, ongeacht het verschil in racketervaring.

Je kunt je nu al opgeven als je interesse hebt om padel eens uit te proberen via padel@larsheimtennis.nl. Voor les en competitie kan je je tevens via dat mailadres aanmelden, ook als je nog geen compleet team hebt of (nog) alleen bent.

De voorlopige planning is dat eind maart 2021 er padel gespeeld kan worden en weer volop getennist op een mooi nieuw gerenoveerd park.

#Larsheimpadel
Start bouw 2 padelbanen bij Larsheim in Leersum
advertentie
advertentie