Peuterspeelzaal de Parel 10 jaar!
Peuterspeelzaal de Parel 10 jaar! Bertine van Kruistum

SKDD Peuterspeelzaal de Parel 10 jaar

20 april 2018 om 13:18 lokaal Deel je nieuws

Afgelopen donderdag was het feest bij SKDD Peuterspeelzaal de Parel in Overberg. Het 10-jarig jubileum stond op het programma.

Al vroeg stonden de peuters en ouders te trappelen en werd er direct al  door de kinderen, namens de ouders, een leuk gezelschapsspel cadeau gegeven. Buiten stond een splinternieuwe zandbak en een groot springkussen te wachten. Na heerlijk fris drinken en vers gebakken frietjes kwam warempel koningin Maxima in de poppenkast. Ze maakte een heerlijke taart voor de Koning zijn verjaardag maar Jan Klaassen snoepte de slagroom er af. Dat werd nog even heel spannend!  's Middags stond er een reünie van oud-peuters op het programma. Veel kinderen zagen zichzelf terug als peuter in de speciaal hiervoor gemaakt foto-presentatie op het grote witte doek. Dat ging uiteraard met veel gejoel en gelach.
Ook kwamen de vrijwilligsters van de afgelopen 10 jaar nog even op de koffie en werden leuke herinneringen opgehaald.
Het werd een geslaagde zonnige dag waar we nog lang aan terug zullen denken!

De Parel bedankt in het bijzonder alle vrijwilligers die er de afgelopen 10 jaar voor gezorgd hebben dat veel kinderen het enorm naar de zin hebben gehad. En natuurlijk fotograaf Bertine van Kruistum voor de mooie foto's van deze feestdag en alle vrijwilligers die ervoor zorgden dat de nieuwe zandbak geplaatst is. 

Peuterspeelzaal de Parel 10 jaar!
Peuterspeelzaal de Parel 10 jaar!
advertentie
advertentie