SKDD start babygroep

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Op kinderdagverblijf De Petteflet is letterlijk ruimte gekomen voor vernieuwing. We zijn groot voorstander van groepen waarin kinderen van 0 tot 4 jaar met elkaar samen zijn. Veel van de ouders die van onze opvang gebruik maken, delen die mening. Toch komt met een bepaalde regelmaat de vraag of er ook speciale babygroepen zijn of komen. We zijn verheugd dat we hier nu een positief antwoord op kunnen geven.

Per april openen we op kinderdagverblijf De Petteflet in Driebergen een babygroep. Deze groep biedt plaats aan 9 kinderen in de leeftijd van 6 weken tot 1,5 jaar, op maandag, dinsdag en donderdag. Aansluitend kunnen kinderen doorstromen naar de andere groepen van De Petteflet.

Zoekt u voor uw baby een rustige en veilige omgeving dan kan de babygroep voor u een geschikte keuze zijn. In deze horizontale groep is het leeftijdsverschil tussen de kinderen klein en is de zorg gericht op de specifieke wensen en behoeften van baby’s. De groep biedt de allerkleinsten een rustige en op baby’s gerichte omgeving. De baby’s worden verzorgd en begeleid door professionele pedagogisch medewerksters met kennis en kunde op het gebied van baby’s. Vindt u het aantrekkelijk dat uw kind in een omgeving verblijft die uitdaging biedt door de aanwezigheid van oudere kinderen, of samen met broer of zus in dezelfde groep zit, dan zijn onze verticale groepen de meest geschikte keuze. Ook in deze groep waar kinderen van 0 tot 4 jaar bij elkaar zijn bieden we baby’s een rustige plek en hebben we veel aandacht voor hun specifieke behoeften. Ook hier zijn er voor iedere leeftijd dagelijks afwisselende activiteiten.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via 0343-516000 of per mail centraalbureau@skdd.nl.

advertentie
advertentie