Verdiende overwinning SVL

27 februari 2014 om 00:00 Sport

LANGBROEK - Zaterdag eersteklasser SVL behaalde op het eigen sportpark een op alle fronten dik verdiende 3-1 overwinning op De Meern.

SVL trainer Jan Gaasbeek:" Alhoewel we in de eerste helft al veel ruimer op voorsprong hadden moeten staan, heeft mijn ploeg zich voor 100% ingezet en waren we de gehele wedstrijd de bovenliggende partij. Een compliment aan het team is derhalve wel op zijn plaats."

Thuisploeg SVL kende een goed start, wat zich in de 15e minuut al vertaalde in de 1-0 voorsprong door een goed benutte strafschop van Thomas Malolepszy.

Nog geen tien minuten later was het weer raak voor SVL dat door een treffer van Danny Kuijer de voorsprong kon vergroten naar 2-0. Maar net als de week er voor vergat de thuiploeg de vele geboden kansen te benutten, waardoor er werd gerust met "slechts" een 2-0 voorsprong.

Bij aanvang van de tweede helft zette het fysiek sterke De Meern het gas er op wat in de 60e minuut resulteerde in de aansluitingstreffer 2-1.

Toch bleef SVL geloven in een goede afloop al was het in het laatste deel van de tweede helft wel "billenknijpen". De bevrijdende treffer van Jorin Hofman in de 75e minuut maakte aan alle twijfels een einde en bleven na het laatste fluitsignaal de dik verdiende punten in Langbroek.