Nieuwe collectie bij Ton van Brenen

17 februari 2014 om 00:00 Nieuws

Modeshow met hapje en drankje

DOORN - De nieuwe voorjaarscollectie hangt in de winkel bij modezaak Ton van Brenen. Naast zeer draagbare frisse dameskleding van uitstekende kwaliteit, lingerie en jeans, is ook de nieuwste collectie babykleding van het merk Feetje gearriveerd. Op 20 maart wordt de collectie aan de klanten gepresenteerd door verschillende vrij toegankelijke modeshows waar iedereen van harte welkom is.

door Caro van den Berg

Ondanks het grijze weer is bij Ton van Brenen het voorjaar al gearriveerd. Prachtige dameskleding in frisse kleuren als blauw, groen, roze en wit hangt inmiddels in de winkel. Eigenaresse Nanny Baggerman geniet zichtbaar van de frisse kleuren in haar zaak. ,,Het is een mooie collectie komend seizoen", vertelt ze. ,,We hebben veel vestjes, en veel kleding met kraagjes. Dat dragen onze klanten ook graag." Het familiebedrijf Ton van Brenen, dat al 101 jaar gevestigd is in Doorn, heeft een grote vaste klantenkring. Vooral dames in de leeftijd 40 plus vinden veel van hun gading in de ruime zaak. ,,We merken dat onze klanten wachten op de nieuwe collectie. Net hadden we nog een dame aan de telefoon die graag wilde weten of de nieuwste collectie al binnen was", aldus de eigenaresse. Haar zaak vervult al jarenlang een echte regio functie. ,,Wij hebben veel vaste klanten die uit de hele regio komen van Doorn, Driebergen tot Leersum, Wijk bij Duurstede en Langbroek".

Modeshow

Op 20 maart staat de tweejaarlijkse modeshow op het programma. De nieuwste collectie wordt op deze dag door het personeel gepresenteerd. Onder het genot van koffie of thee, en een hapje en een drankje. Zonder aanmelding vooraf is iedereen van harte welkom aan de Van Bennekomweg 42. De shows starten om 10.30, 14.30 en om 19.00 uur.

Modezaak Ton van Brenen heeft een breed aanbod. Naast dameskleding van het Nederlandse merk Setter verkoopt Nanny Baggerman dames en heren lingerie van het merk Ten Cate, jeans van verschillende merken en babykleding van Feetje. Met veel plezier toont ze de prachtige lieve pakjes voor zowel jongetjes als meisjes die te verkrijgen zijn van maat 44 tot maat 86. Setjes in marine look en lieve roze pakjes die ook prima als betaalbaar kraamcadeautje gegeven kunnen worden. Nanny staat achter haar collectie: ,,Setter is een bekend Nederlands merk, en biedt een prachtige goed combineerbare kledinglijn voor de 40 plus vrouw", aldus de zestigjarige onderneemster. Ook voor haar oudere klanten heeft ze van alles in huis. ,,Wij verkopen als één van de weinigen in de regio ook corseletten", vertelt ze.

Naast het aanbod staat gastvrijheid en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel bij Ton van Brenen. De klanten kunnen dan ook rekenen op een deskundig persoonlijk advies vergezeld van een kopje koffie of thee.

Modezaak Ton van Brenen, Van Bennekomweg 42, Doorn. tel. 0343-412038

advertentie
advertentie