HDS verder in de degradatiezorgen

17 januari 2014 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - Ondanks dat zondag derdeklasser HDS met 3-1 verloor in de uitwedstrijd tegen Houten, speelde de ploeg van trainer Frank Brouwer zeker geen slechte wedstrijd.

Brouwer: ,,Pas in de laatste tien minuten ging het fout en verspeelden we op zijn minst een punt. Compliment voor de ploeg voor de wijze waarop er is gestreden. Jammer dat het harde werken niet beloond is."

Pas in de 30e minuut kwam Houten op een 1-0 voorsprong en was HDS zeker niet de minste van de twee ploegen. Ver in de tweede helft (79e minuut), kreeg de ploeg uit Leersum loon naar werken en kwam verdiend op gelijke hoogte door een treffer van Rick van Cooten. Maar kort voor tijd sloeg het noodlot toe voor HDS en trok Houten met 3-1 de overwinning alsnog naar zich toe.

Zuur en duur puntenverlies voor HDS dat voor een deel van de wedstrijd weer kon beschikken over Pim Brouwer en Wilco van Drie. Mark van Woudenberg speelde na langdurige afwezigheid weer een hele wedstrijd, net als middenvelder Reinder Busstra. Maar aan de andere kant ook weer blessureleed voor Bram Verbruggen (arm uit de kom) en Rudy Hack.

Komende zondag is de thuiswedstrijd tegen koploper SCH uit Harmelen.