21 november 2013 om 00:00 Nieuws

Sfeervol Event op Helenaheuvel

DOORN- Morgen vindt op chalet-restaurant de Helenaheuvel het tweede Ladies’ Event plaats. Nu met meer exposanten en langere openingingstijd (11- 21 uur) dan vorig jaar. Inspiratie en ideeën opdoen voor de komende feestdagen door proeven, ruiken, beleven en mee naar huis nemen.

Door: Kees de Kroon

In het gesprek met de initiatiefnemers Jacqueline Lehmann van drogisterij DA in Maarn en haar zus Inge Lagerwey blijkt hoezeer zij al na één jaar ingespeeld zijn in hun rol van evenementorganisator. Zij selecteerden, overwegend uit Doorn en Maarn, creatieve collega’s met hetzelfde ondernemersbloed wat zij van huis hebben meegekregen; enthousiast om in de aanloop naar de feestelijke decembermaand een gezellige sfeer van producten en stands te scheppen. Dat begint al met de verlichting vanaf de Amersfoortseweg naar het parkeerterrein van het chalet-restaurant ( Sint Helenalaan 2 , 3941 EH Doorn). Binnen staat een vermaarde bloemist met een weelde aan bloemen en verlichtingseffecten borg voor een prachtige kerstsfeer. Het restaurant zelf heeft morgen alleen een speciaal lunch- en dineraanbod in plateservice.

Het Ladies’Event, waar overigens heren die mee uit zijn voor een gezellige middag of avond niet worden geweigerd – wordt ’s-middags opgeluisterd met een zanger. ’s-Avonds treedt het koor Vinkenvocale uit Maarn op. Voor de eerste 500 bezoekers ligt er een goodybag klaar.

Trendsettend

U kunt door kennismaken en proeven een keur aan wijnen, likeuren, kazen en brood- en bakproducten beoordelen. Daarnaast worden de nieuwste Ladies’ trends op het gebied van haarmode, nagellakken en elegante nieuwe regenkleding aangeboden. U kunt uit topmerken van kristallen en halfedelstenen zilveren sieraden of colliers en armbanden kiezen en uitproberen. Tot het scala aan cadeau selecties behoren verder boeken, (e-)bikes, fietsaccesoires en electronica. Bijzonder is ook een proefritje in een electrische auto én er wordt de nieuwste ‘damesauto’ geshowd. Deze verspreidt geuren naar keuze en regelt binnen de vochthuishouding bij warmte, ter voorkoming van een droge huid. Met deze innovatieve accenten willen de zussen het bezoek aan de beurs een extra cachet geven..

Toegangskaarten aanvragen

Gratis toegangskaarten zijn naast de twaalf deelenemende winkeliers uit Doorn en Maarn te verkrijgen via www.ladies-event-helenaheuvel.nl. Handel snel, want het aantal kaarten is beperkt en vorig jaar bleek al dat deze procedure van toegang de juiste was.

Op de foto voor Chalet helenaheuvel staat Inge links en Jacqueline rechts.

advertentie
advertentie