Zakelijk Heuvelrug en Federatie Doornse Ondernemers samen verder

10 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

HEUVELRUG - Tijdens een speciale bijeenkomst op woensdag 9 oktober op landgoed Beukenrode hebben de Federatie Doornse Ondernemers (FDO) en Zakelijk Heuvelrug besloten de handen ineen te slaan en samen verder te gaan. Hiermee ontstaat een ondernemersnetwerk van bijna 300 ondernemers.

,,Dit is goed nieuws voor MKB ondernemers in Doorn en omgeving die hiermee ineens toegang krijgen tot een Heuvelrugbreed ondernemersnetwerk van zo'n 300 ondernemers en een actief netwerkprogramma. Daarnaast zal Zakelijk Heuvelrug ook de belangenbehartiging voor haar rekening nemen. Het bestuur van Zakelijk Heuvelrug zal worden uitgebreid met een Doornse bestuurder. Het is de bedoeling dat uiteindelijk alle kernen binnen het bestuur van Zakelijk Heuvelrug vertegenwoordigd zijn. De nieuwe combinatie zal vanaf 1 januari 2014 actief zijn", aldus de twee partijen.

Alle leden van de FDO zijn van harte welkom op de netwerkbijeenkomst van Zakelijk Heuvelrug, Heuvelrug Meetz, op donderdag 17 oktober.

Daarnaast zal er maandelijks een 'Open Coffee-bijeenkomst' georganiseerd worden in de Notabelen in Doorn. De eerstvolgende Open Coffee is op 13 november aanstaande van 9.00 tot 11.00 uur.

advertentie
advertentie