DEV Doorn kan niet verrassen

4 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

DOORN - DEV Doorn wilde verrassen tegen de ongenaakbare koploper FC De Bilt, maar zag dat plan niet slagen. Het elftal van trainer Michel van Aken ging met 4-2 ten onder tegen de soevereine lijstaanvoerder. ,,We hebben prima gewerkt tegen een erg goede ploeg," keek de coach terug.

De start was niet al te best van de ploeg uit Doorn. Na een minuut of 17 stond het elftal met 2-0 achter. De gasten herstelden zich wonderwel en na een half uur wist Romek van Deursen de stand op 2-1 te brengen. FC De Bilt maakte weliswaar het spel, maar was slechts af en toe gevaarlijk. Via de tegenaanval deed DEV Doorn soms ook van zich spreken en met name in de tweede helft had de lijstaanvoerder steeds meer moeite om het spel te maken.

DEV rook bloed en kwam zelfs op 2-2. Na een schot op de paal van Tim Kas was het Ahmed Mouslmany die de gelijkmaker aantekende. Lang genieten kon men niet bij DEV Doorn. Van Aken: ,,Het werd te snel daarna 3-2. Dat was zonde." Er kwamen nog enkele mogelijkheden voor de gasten, maar scoren kon men niet meer. Aan de andere kant viel vlak voor tijd nog wel de 4-2. ,,Deze nederlaag biedt toch hoop. Hier kunnen we vertrouwen uit putten", zo sloot Van Aken zijn terugblik af.

advertentie
advertentie