Driebergen blijft nog altijd op 'nul'

27 september 2013 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Het ene seizoen is het andere niet. Dat weten ze maar al te goed bij FC Driebergen. Terwijl de equipe van Bert van den Brom vorig jaar na vier speeldagen nog zonder puntverlies was, wacht het nu nog op de eerste punten. Thuis tegen DHSC liet FC Driebergen na om van de hatelijke nul af te komen.

De eerste helft was het spelpeil niet best. In feite viel er maar een kans te noteren. Robin Noteboom schoot het leer echter naast. Hoe anders was de tweede helft: FC Driebergen domineerde en schiep een handvol goede kansen. Scoren bleek echter een brug te ver, waarbij met name Gerwin van de Klift faalde. DHSC was een stuk effectiever. Een fout in de achterhoede leidde na 80 minuten voetbal tot 0-1.

De treffer knakte FC Driebergen echter niet. Met veel opportunisme werd de goal van de Utrechters gezocht. De druk leek uiteindelijk in blessuretijd resultaat op te leveren, toen Michel Hoekstra in de zestienmeter geschopt werd. Arjan Prijs ging achter de bal staan om FC Driebergen naar de remise te schieten. De invaller faalde echter vanaf elf meter.

advertentie
advertentie