Vakman biedt ouderwetse service

25 september 2013 om 00:00 Nieuws

Vakman biedt ouderwetse service

,,goede keuze maken is belangrijk"

DRIEBERGEN - Of het nu gaat om vouwgordijnen, buiten- of binnenzonwering, tapijt, een mooie pvc vloer of laminaat, inrichter Gert Noorlander van Woninginrichting Driebergen draait zijn hand er niet voor om. Tevredenheid en kwaliteit staan bij hem hoog in het vaandel. Het liefst rijdt de vakman dan ook met de gewenste stalen naar de klant, waar deze rustig zijn of haar keuze kan maken.

door Caro van den Berg

Een wand met stalen in alle kleuren en van diverse materialen siert de opslag van Woninginrichting Driebergen. Aan de zijkant staan diverse rollen tapijt. Noorlander (61) is een vakman die zich al zijn hele leven met veel liefde met woninginrichting bezig houdt. ,,De zaak is oorspronkelijk van mijn ouders geweest, waarna mijn broer het overnam. Toen deze door persoonlijke omstandigheden vijf jaar geleden stopte heb ik de zaak overgenomen". Vast personeel heeft hij niet. Hij voert het werk voornamelijk zelf uit; bij drukte huurt hij extra mensen in. Het liefst bezoekt Noorlander zijn klanten thuis, en neemt hij de gewenste materialen mee. Tevredenheid en kwaliteit staan daarbij voor hem altijd voorop. ,,Als iemand belt ga ik langs met de stalen. Die laat ik daar dan liggen, want ik vind het belangrijk dat klanten de tijd hebben om een goede keuze te maken. Ze moeten niet te haastig kopen".

De service van Noorlander is breed, want desnoods gaat hij samen met zijn klanten naar meubeltoonzalen, of beurslocaties. Hij geniet van zijn vak, en doet graag wat extra's voor de klant. ,,Eén van mijn klanten had een oud verweerd dienblaadje waar ze heel erg aan gehecht was. Toen we bij haar bezig waren hebben we dat gelijk even gelakt", vertelt hij. Even wat extra doen, of een lampje ophangen vindt hij dan ook geen enkel probleem.

Trends

Naast een ouder publiek heeft hij ook jongere klanten. Met een twinkeling in zijn ogen vertelt hij: ,,Soms zeggen ze: je hebt het veel te goed gedaan, het blijft te mooi".

Ondanks het feit dat de woninginrichter geen winkel heeft houdt hij de trends op zijn vakgebied bij, en biedt hij een gevarieerd en modern assortiment. Hij toont een prachtige pvc lat in hout structuur. ,,Kijk deze moet gelijmd en dit is er één die als kliksysteem gelegd kan worden". Het materiaal is bijna niet van echt hout te onderscheiden.

Kwaliteit bieden voor een scherpe prijs is zijn uitgangspunt. ,,Ik heb een mooie collectie gordijnen en vouwgordijnen, en niet te duur, want ik zit op 't prijsniveau van de Hema". Hieraan glimlachend toevoegend: ,,En ik kom nog thuis ook".

Of het nu gaat om een nieuwbouwproject, een klassieke of moderne inrichting; Noorlander voert het graag uit. ,,Zolang de klant maar tevreden is, ben ik het ook".

Woninginrichting Driebergen, telefoon 06 130 64 788, info@woninginrichtingdriebergen.nl, www.woninginrichtingdriebergen.nl

Fotobijschrift: Er is volop keuze bij Woninginrichting Driebergen

advertentie
advertentie