'PUUR' gaat voor eerlijk assortiment

11 september 2013 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - 'PUUR' is een nieuwe winkel op de Traay 50 in Driebergen. ,,Een mooie mix", noemt eigenaresse Annette Gravendeel de zaak.

,,We bieden een assortiment met kleding en life style, een bodyverzorgingslijn van het natuurlijke merk RAIN uit Zuid-Afrika, 'feel goods met ervaring', zoals vintage kleding, kristallen karaffen, zilver en antieke olieverf schilderijen. De naam PUUR vertelt over ons streven naar een fair assortiment. Zodat alle partijen in de keten een beetje blij worden van de producten die wij verkopen, ook het milieu willen we zo min mogelijk belasten."

Annette Gravendeel vertelt enthousiast over de duurzaam geproduceerde stoffen en materialen. Haar loopbaan is kleurrijk; van KLM-stewardess via modeacademie naar dierenverpleegkundige. Door haar werk bij het ministerie van Economische Zaken als communicatieadviseur zag zij duidelijk dat duurzaamheid en termen als 'cradle to cradle' en 'circulaire economie' geen gebakken lucht zijn maar noodzaak. ,,Het is fijn om mee te helpen de wereld een snufje mooier te maken. Het voelt ook goed om met aandacht in te kopen en daarmee mensen een betere toekomst te bieden, zonder kinderarbeid en pesticiden. Het verhaal achter de producten belicht ik graag. Door spullen langer te gebruiken belasten we minder de energiebronnen en milieu. Hergebruik draagt daar aan bij. Klanten die nieuwe kleding kopen bij PUUR krijgen 15 procent korting op nieuwe mode als ze de eerdere aankopen na een periode weer bij ons retourneren. Neem de tijd, relax in de bejaarde leren stoel en voel je welkom bij PUUR."

De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

advertentie
advertentie