Fietsend of wandelend genieten van de Utrechtse Heuvelrug

27 augustus 2013 om 00:00 Nieuws

HEUVELRUG - Op de Utrechtse Heuvelrug, midden in Nederland, zijn er tal van mogelijkheden voor een heerlijke fiets- of wandeltocht. De vele fiets- en wandelroutes leiden de fietsers langs schitterende en verscholen plekjes, waar men soms met de auto niet kan komen.

Maak eens een prachtige fiets of wandeltocht en ervaar de rust en ruimte op de Utrechtse Heuvelrug. Het is dichterbij dan je denkt. De campagne 'Uit op de Heuvelrug' heeft een aantal fiets, wandel en outdoor arrangementen op een rij gezet.

Op de site www.uitindeheuvelrug.nl kunnen belangstellenden deze suggesties vinden onder 'arrangementen .

Stappen & Trappen

Vanaf Hotel Bergse Bossen in Driebergen fiets en wandel je zó de natuur in. Geïnteresseerden kunnen via vier prachtige wandelroutes en twee fietsroutes alle hoogtepunten en bezienswaardigheden van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug bewonderen. De groep wandelt- of fietst door het gevarieerde landschap, langs uitgestrekte zandverstuivingen, dichte bossen, vennetjes en uiterwaarden. De streek heeft naast prachtige natuur ook veel moois te bieden op cultureel en historisch gebied. Langer van de prachtige omgeving genieten? Boek dan het fiets- en wandelarrangement 'Stappen & Trappen op de Utrechtse Heuvelrug' voor 75 euro per persoon.

Heuvelrug Fiets & Ontdek Arrangement

Fiets door de natuur en langs de vele landgoederen en kastelen met het Heuvelrug Fiets & Ontdek Arrangement van Amrâth Hotel Maarsbergen. De fietsroutes zijn gebaseerd op het fietsroutenetwerk. Zo kunnen deelnemers gemakkelijk de route aanpassen naar wens. Na het fietsen kan tot rust gekomen worden onder het genot van een heerlijk driegangendiner. Geniet een heel weekend lang (twee overnachtingen) van de luxe van Amrâth Hotel Maarsbergen. In het weekend of in de vakanties is de totaalprijs 79 euro per persoon. Doordeweeks komt de totaalprijs per persoon uit op 89 euro.

Op zoek naar meer actie op de Utrechtse Heuvelrug?

Verken op een sportieve mountainbike de schitterende natuur en cultuur van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Allurepark de Thijmse Berg biedt sinds kort het Outdoor-arrangement aan, waarbij betrokkenen op een sportieve manier kunnen genieten van de omgeving. Deelnemers overnachten een weekend lang in een eigen Outdoor Cottage.

Tevens kan het gehele weekend, op ieder gewenst moment, de mountainbike gepakt worden. Uiteraard is er een mountainbikeparcour in de buurt waar deelnemers zich helemaal kunnen uitleven. Op zaterdagochtend wordt zelfs een sportief ontbijt gebracht naar de Outdoor Cottage. De totaalprijs voor twee personen bedraagt 225 euro.

Kleurrijke wandel 4-daagse in de herfst - 21 t/m 24 oktober 2013

Geniet al wandelend van de kleurrijke natuur in de herfst. Onder leiding van Marijke en Cor den Heijer lopen belangstellenden vele prachtige wandelroutes in de herfstbossen van de Lage Vuursche. Boekers verblijven in het Koos Vorrinkhuis. Totale prijs voor een week, alles inclusief 150 euro.

Meer informatie: www.uitindeheuvelrug.nl of volg ons op Twitter (@uitopheuvelrug) of Facebook (Uit op de Heuvelrug).

advertentie
advertentie