Fort Doorn van Welnúh zoekt vrijwilligers

26 augustus 2013 om 00:00 Nieuws

DOORN - Organisatie Welnúh is voor jongerenruimte 'het Fort' in Doorn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die wanneer het hun uitkomt een avond mee kunnen draaien tijdens de inloopavonden.

Het doel van Fort Doorn is een gezellige open ruimte te bieden waarin jongeren kunnen samenkomen. Naast het gewoon komen om te ontspannen, wordt er ook een reeks aan activiteiten aangeboden aan de jongeren.

,,Op de inloopavonden is het altijd een gezellige boel waar groepjes wedstrijdjes houden bij het tafelvoetbal of gewoon lekker komen kletsen. We proberen jongeren door het aanbieden van uitdagende activiteiten zichzelf op verschillende vlakken te laten ontwikkelen. Dit bijvoorbeeld door hen te stimuleren zelf activiteiten te organiseren", aldus Welnúh.

,,De werkzaamheden van de vrijwilligers bestaan eruit tijdens de inloopavonden achter de bar te staan samen met een jongerenwerker of andere vrijwilliger en te zorgen dat er een kopje thee of koffie klaar staat voor de jongeren. Hiernaast hebben we naast deze dagen ook nog een los aanbod van activiteiten waar we vaak een handje hulp goed kunnen gebruiken. Qua tijdsbesteding is er veel vrijheid, er zijn vrijwilligers die elke week een dienst draaien maar ook vrijwilligers die eens in de twee weken of vier weken komen."

Fort Doorn is open op de dinsdag-, woensdag donderdag- en vrijdagavond van 19.30 tot 21.30 uur. Meer informatie via Jelle Rijssemus, jongerenopbouwwerker, jelle@welnuh.nl of 06- 20114568. Fort Doorn is gevestigd aan de Wijngaardsesteeg 1a (naast sporthal Steinheim).

advertentie
advertentie