Nieuwe kinderopvang in Doorn

7 augustus 2013 om 00:00 Nieuws

DOORN - Fibou Kinderopvang opent binnenkort een nieuw kinderdagverblijf op het terrein van Bartimeus in Doorn. ,,We zijn een vernieuwend kinderdagverblijf en gaan werken met het 'uurtje factuurtje-systeem'. Ideaal dus voor ouders met wisselende diensten, freelancers en/of andere flexibel opvangwensen", aldus de organisatie.

Fibou kinderopvang vindt haar oorsprong in een groep ouders die zich sterk gemaakt heeft voor kwalitatief goede, maar ook voor iedereen leuke opvang die aansluit bij de wensen van ouders. Zij startten een BSO die aansloot bij het beleid van de school en de wensen van de ouders. Fibou bestaat inmiddels uit een kinderdagverblijf, een halve dagopvang, vijf verschillende locaties naschoolse opvang en daar komt nu nieuw kinderdagverblijf bij.

,,Met deze nieuwe vorm van kinderopvang bieden wij de grootst mogelijke flexibiliteit binnen onze professionele kinderopvang.

Het belangrijkste uitgangspunt van Fibou Kinderopvang is dat wij luisteren naar de wensen en behoeften van de ouders."

,,We merken aan ouders dat ze toe zijn aan een nieuw soort opvang. Het was dan ook een logische volgende stap voor ons, om een vernieuwende en flexibelere vorm van opvang aan te gaan bieden", aldus Sten van Ooik, directeur van Fibou.

,,Wij zijn trots op het nieuwe kinderdagverblijf dat gelegen is op het terrein van Bartimeus. In dit totaal nieuwe pand zullen kinderen van 0 tot 4 jaar worden opgevangen. Het kinderdagverblijf is toegankelijk voor de medewerkers van Bartimeus, maar ook voor kinderen uit de regio."

,,De bouw van het pand is in de afrondende fase maar er is het nog niet exact duidelijk wanneer wij in Doorn van start kunnen gaan. Er wordt vanuit gegaan dat het medio september zal zijn."

Meer informatie is te vinden op www.fibou.nl.

advertentie
advertentie