Chocola en gezondheid-proeverij in Doorn

30 juni 2013 om 00:00 Nieuws

DOORN - In Centrum Malena aan de Beukenrodelaan 2k in Doorn wordt donderdag 11 juli vanaf 20.00 uur een muzikaal omlijste proeverij met lezing gehouden over de bijzondere gezondheidseffecten van donkere chocolade.

Deze chocola bevat hoogwaardige voedingsstoffen die een goede gezondheid kunnen bevorderen. Ze is koudgeperst waardoor de vele vitaminen, mineralen en antioxidanten, die cacao van nature bevat bewaard blijven. Meer informatie is te vinden www.pure-chocolade.nl

De ‘Chocolate Tasting’ wordt verzorgd door Gea Schepers en Hans Schokker van Xocai. Klaziena Waerts uit Bilthoven is beschikbaar om vragen te beantwoorden, ook naar aanleiding van haar persoonlijke verhaal en met name welk effect deze chocola op haar chronische pijn, hoge bloeddruk, overgewicht en rolstoelafhankelijkheid heeft gehad.

Die avond verzorgen Frank Jenniskens (viool, accordeon en zang) en Tom Groenendaal (zang en gitaar) ‘very sweet’ muziek. Bijdrage voor ruimte en muziek is 10 euro per persoon. Bezoekers betalen niet extra voor de lezing en de proeverij. Het programma duurt tot 22.00 uur waarna er nog gelegenheid is om persoonlijke vragen één op één te stellen.

Opgave is nodig en kan tot en met woensdag 10 juli via info@eerlijkechocola.nl of tel. 06-48343581.

advertentie
advertentie