Sommelier Job Seuren bij Nieuw Groenland

25 juni 2013 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Sommelier Job Seuren (27) van De Librije*** komt donderdag 4 juli naar Nieuw Groenland in Driebergen. Hij komt vertellen over zijn passie voor biologische wijnen in de maandelijkse serie 'Sommelier aan de bar'.

Vanaf de heropening eind april 2013 is Restaurant Nieuw Groenland volop actief met culinaire en culturele activiteiten in het restaurant. Eén van de vaste maandelijkse evenementen is 'Sommelier aan de bar'. Op een ongedwongen manier vertelt een top-sommelier van de jonge garde over hun passie, ondersteund met bij passende gerechten.

Op donderdag 4 juli 2013 is Job Seuren (27) de 'Sommelier aan de bar' bij Nieuw Groenland. Hij is sinds december 2011 sommelier bij het met drie sterren bekroonde restaurant De Librije en vertelt met passie alles over zijn favoriete biologische wijnen. Het arrangement bestaat uit vijf gerechten met vijf bijpassende wijnen.

Meer informatie of inschrijven: info@restaurantgroenland.nl of telefonisch 0343-518637. Restaurant Groenland is gevestigd aan de Hoofdstraat 155 in Driebergen en is dagelijks geopend.

advertentie
advertentie