Muzikaal dierenavontuur met Ageeth de Haan

14 mei 2013 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - Iedereen vanaf 2 jaar kan op zaterdag 25 mei naar De Binder in Leersum voor een kinderdierenconcert. 'Bijt-ie in je bil' is een muzikaal dierenavontuur van Ageeth de Haan en PipaPanda en haar wilde dierenvriendjes van de WNF-Bamboeclub. Ze zingen en dansen langs de meest gezongen liedjes van de succesvolle CD 'Bijt-ie in je bil'. Ageeth de Haan is het nieuwe gezicht van de WNF-Bamboeclub. Zij brak in 2003 door met haar theaterprogramma 'Hou je vast'. Ze bracht verschillende cd's en boeken uit, werd in 2010 genomineerd voor de Rabobank Cultuurprijs in de categorie podiumkunsten en theater, én voor de Willem Wilminkprijs voor het beste kinderlied.

Met deze voorstelling wil het Wereld Natuur Fonds kinderen al van jongs af aan betrekken bij de natuur. Het kinderconcert is voor kinderen vanaf 2 jaar, en hun ouders en opa's en oma's. En wordt georganiseerd in het kader van de Opa & omadag van Kinderopvang De Harlekijn.

Datum/tijd: Zaterdag 25 mei om 15.00 uur. Toegang: € 7,50. Locatie: SCC De Binder, Hoflaan 29, Leersum. Kaarten: via de website www.cultuurhuizenheuvelrug.nl,via de voorverkoopadressen: Bibliotheek en De Binder Leersum, VVV Doorn en 45 minuten voor aanvang aan de kassa.

advertentie
advertentie