SVMM in laatste wedstrijd onderuit tegen Vianen

10 mei 2013 om 00:00 Sport

0-1 Ronald van Schoonhoven, 1-1 Vianen, 2-1 Vianen, 2-2 Ronald van Schoonhoven, 3-2 Vianen, 4-2 Vianen

MAARN - In een wedstrijd waarin SVMM over het geheel gezien het betere van het spel had, verzuimde de ploeg van trainer Olaf Kersbergen met regelmaat om geboden kansen om te zetten in doelpunten. Al in de 4e minuut kwam SVMM al op een 0-1 voorsprong door een goede ingeschoten strafschop van de sinds enkele weken bij Maarn spelende van Schoonhoven. Beide ploegen die aanvallend ingesteld waren, creëerden weliswaar kansen maar slaagden er niet in om die te verzilveren. De gelijkmaker voor Vianen in de 25e minuut leverde uiteindelijk een ruststand op van 1-1. Een ongelukkig aangenomen bal van Schoonhoven op de rand van zijn eigen zestien, was de aanleiding voor de 2-1 voorsprong voor Vianen. Maar een aan SVMM toegekende strafschop in de 58e minuut betekende de verdiende gelijkmaker voor SVMM (2-2). Alhoewel een rode kaart voor Nick Engelen (twee keer geel) in de 60e minuut de oorzaak was dat SVMM met tien man kwam te staan, bleef de ploeg de vaart er in houden en toonde wilskracht. Maar twee treffers van Vianen maakte een eind aan alle illusies op een overwinning, waardoor SVMM zich kan gaan opmaken voor een nieuw seizoen in de zaterdag vierdeklasse.