Kom over de drempel bij Maarnse Berg

17 juni 2010 om 00:00 Nieuws

,,We hebben de hele winter gebruikt om het gebouw te renoveren en in te richten.”, vertelt eigenaar Leonie Lantinga. ,,Er is een laagdrempelige horecagelegenheid ‘Eet & Café Onder de Pannen’ gecreëerd die voor iedereen toegankelijk is. Zowel gasten van het vakantiecentrum als mensen van daarbuiten, zoals fietsers, dagjesmensen of groepen.”

MAARN - Onder het motto ‘kom over de drempel’ gaat vakantiecentrum de Maarnse Berg met een vernieuwde horecagelegenheid ‘Eet & Café Onder de Pannen’ op het park de zomer in. Nadat het horecagedeelte jarenlang verpacht is geweest, zijn het nu de eigenaren - de familie Lantinga - zelf die het heft in handen hebben genomen.

door: Monique José Timmermans

Ontmoetingsplek

Lantinga vervolgt: ,,Door naast het park ook de horeca zelf te exploiteren is er meer grip op het concept mogelijk, ‘Eet & Café Onder de Pannen’ is echt een verlengde van vakantiecentrum de Maarnse Berg en bovendien een ontmoetingsplek voor velen daarbuiten. Een drankje, ijsje of maaltijd - hier te gebruiken of af te halen - alles kan. De prijs is aantrekkelijk, voor hoofdgerechten ligt deze tussen de €10 en €15 en het drie gangen weekmenu kost €14,95.”

De dagelijkse leiding is in handen van het echtpaar Janneke en Henk Teske dat met zichtbaar plezier tussen de tafels heen en weer laveert om het de gasten naar de zin te maken. Terwijl Henk de bar - inderdaad onder een luifel van dakpannen - bedient, houdt Janneke de potten en pannen in de keuken in de gaten.

Thema-avonden

Er worden veel speciale avonden georganiseerd, van kaarten (vrijdags) tot bingo (zaterdags) en nu staat natuurlijk het WK voetbal centraal.

Henk Teske maakt van de gelegenheid gebruik: ,, Aanstaande zaterdag is er een groot spektakel georganiseerd rondom de WK-voetbalwedstrijd Nederland-Japan. Uiteraard is de wedstrijd te zien op groot scherm, maar daarnaast is er entertainment en een snack buffet alles inclusief. Iedereen Onder de Pannen dus van 12.30-18.00 uur voor slechts € 25 per persoon (kinderen t/m 12 jaar €12.50,-).”

Kijk op de site voor meer informatie en speciale evenementen: www.maarnseberg.nl onder horeca.

advertentie
advertentie