SVMM veroordeeld tot nacompetitie

29 april 2010 om 00:00 Nieuws

MAARN - In een wedstrijd waarin voor beide ploegen directe promotie op het spel stond, verloor SVMM dinsdagavond op eigen terrein met 0-1 van VOP uit Amersfoort. Door verlies van Musketiers werd VOP de gelukkige nummer drie uit de competitie en promoveerde rechtstreeks naar de derde klasse. SVMM moet in de meimaand nog in actie komen om promotie via de nacompetitie te bewerkstelligen. In een wedstrijd waarin bij beide teams de spanning van het gezicht was af te lezen was het VOP dat in de 33ste minuut de score opende door een treffer van Yannick de Vries. Op basis van de tweede helft, waarin SVMM het beste van het spel had, was een gelijkspel op zijn plaats geweest. De ploeg van trainer Fred Veenstra verzuimde echter de kansen te benutten.