0-1 JSV, 1-1 Rick Andeweg, 2-1 Ricardo van Amerongen

1 april 2010 om 00:00 Nieuws

DOORN - De Doornse vierdeklasser DEV deed voor de tweede keer in twee weken goede zaken. Was het de week er voor Delta Sports dat verloor, ditmaal was JSV Nieuwegein het haasje. Met 2-1 werd werd op eigen terrein gewonnen en is de ploeg van trainer Michel van Aken aan een prima tweede serie bezig. Alhoewel DEV in de veertiende minuut ongelukkigerwijs tegen een 0-1 achterstand aan moest kijken, was het veruit de betere ploeg. Vol overtuiging en de punt naar voren gericht ging Doorn vervolgens op weg naar de gelijkmaker die in de veertigste minuut viel na een schitterende treffer van Rick Andeweg (1-1). Kort voor rust was het weer raak voor DEV. Een goed voorgebrachte corner werd door Ricardo van Amerongen binnengetikt, waardoor na één helft een 2-1 voorsprong het scorebord sierde. Na vijf minuten in de tweede helft liep DEV-speler Remco van Asselt tegen een rode kaart aan en moest Doorn noodgedwongen met tien man verder. Enigszins teruggetrokken spelend bleef DEV de bovenliggende partij en was in de counter levensgevaarlijk. Een rode kaart kort voor tijd voor JSV veranderde niets meer aan de stand, waardoor de punten in Doorn bleven.