Nieuwe collectie Van Brenen

25 maart 2010 om 00:00 Nieuws

Van chique bruin tot vrolijk turkoois. De kleding voor de komende maanden hangt bij Van Brenen al in de rekken. Om klanten een indruk te geven van de nieuwe collectie werd vorige week donderdag drie maal een modeshow gehouden in de winkel aan de Van Bennekomweg in Doorn. Eigenaresse Nanny van Brenen begeleidde de modellen, die menige klassieke, sportieve en vlotte damessetjes showden. Ieder jaar organiseert Nanny een modeshow. Zowel in het voor- als in het najaar. De dag staat altijd in het teken van gezelligheid en een ongedwongen sfeer. Nieuwe en vaste klanten krijgen een uur lang verschillende kleding combinaties gepresenteerd. ,,Niet alleen de medewerksters lopen mee in de show, maar ook mijn zusje, dochter en nichtje. Het is altijd gezellig en nog steeds spannend om te doen,” aldus Nanny die door haar jarenlange ervaring de show weer met verve wist te presenteren met onder andere kleding van Setterlady en Brams Paris.

DOORN - Bezoekers van de modeshow bij Modezaak Ton van Brenen konden hun hart ophalen aan de nieuwe lente- en zomercollectie. De modellen liepen af en aan, en showden met flair de zomerse kledingstukken variërend van klassiek tot sportief. De nieuwe collectie staat bij Ton van Brenen geheel in het teken van de op komst zijnde zomer. door Rose Carry Lokin

Nanny heeft dit voorjaar haar winkel een nieuwe indeling gegeven. Er is meer ruimte gekomen voor damesmode omdat de kindermode uit de collectie is gehaald. De keuze uit badkleding is daarom ook ruimer geworden dan voorheen, en de nachtponnen hebben prominentere plek in de zaak gekregen. ,,We zijn nog steeds aan het zoeken hoe we alles naar wens willen indelen. Ideeën hiervoor horen we graag van de klanten,”aldus Nanny tijdens de show. ,,Wel blijven we gewoon het Ten Cate ondergoed voor kinderen verkopen, naast de aanwezige lijn voor dames en heren.” Dit jaar heeft Nanny ook haar best gedaan om weer onderjurken in de collectie te krijgen, waarin ze uiteindelijk na veel zoeken is geslaagd. ,,Het valt nog niet mee om tegenwoordig een goedzittende onderjurk op de kop te tikken,” weet ze.

Met damesmaten, die bij verschillende merken lopen van maat 36 tot 56, veel rokken met gestikte banen, zwierige ensembles en pantalons, colberts en vestjes in uni-, streep- of bloemdessin is er een ruime keuze in damesmode te vinden bij Ton van Brenen. Nanny vindt het belangrijk dat de kleding die zij verkoopt lekker zit en betaalbaar is. Met onder andere Joyce, Tootje en Jetske die de nieuwe collectie showden ziet Nanny terug op een geslaagde modedag.

Ton van Brenen, Van Bennekomweg 42, 3941 RK Doorn, 0343-412038. Openingstijden: ma t/m do 9.00-18.00, vrij 09.00-21.00, zat 9.00-17.00 uur.

advertentie
advertentie