Paasworkshop bij Kaars Idee

18 maart 2010 om 00:00 Nieuws

Kaars Idee is het kaarsenatelier van Leersum en de Utrechtse Heuvelrug waar iedereen, jong en oud, terecht kan om op een ontspannen en leuke manier aparte kaarsen te (leren) maken. Onder de bezielende leiding van Jitske wordt elke kaars hierdoor een uniek exemplaar. Er komen tijdens workshops en bijeenkomsten diverse technieken aan bod zoals het gieten van de paraffine, het dompelen en bepaalde snijtechnieken. Alle kaarsen worden op ambachtelijke manier gemaakt met paraffine van een hoge kwaliteit. Mensen die van zichzelf denken niet zo creatief te zijn of op zoek zijn naar een origineel cadeau, kunnen ook bij Kaars Idee terecht. Kaars Idee heeft voor elke gelegenheid cadeaubonnen op maat te koop. Jitske: ,,Bonnen voor een kaars of zelfs een kaarsenworkshop zijn cadeau te geven. De cadeaubon wordt feestelijk ingepakt en is inclusief een kaarsje. Ook kunnen er workshops gehouden worden voor feestjes, personeelsuitjes, vriendinnendagen of vrijgezellenfeestjes. Of zomaar voor de gezelligheid. Iedereen is welkom. Maar gezien de ruimte minimaal vier en maximaal acht personen per keer. De kosten voor een volwassenen workshop bedraagt tussen de €14,95 en €23,95 en dat is altijd inclusief een kopje thee of koffie met iets lekker daarbij. Er zijn verschillende mogelijkheden maar we maken minimaal twee kaarsen per workshop.”

LEERSUM - Op donderdag 25 maart en 1 april aanstaande geeft Jitske Winters van Kaars Idee een Paasworkshop kaarsen versieren. Op 25 maart aan de volwassenen en op 1 april aan de jeugd.

door Marjan van den Dorpe

Paasworkshops

Op donderdag 25 maart aanstaande houdt Jitske Winters een Paasworkshop voor volwassenen. De workshop begint om 19.30 uur en eindigt rond 21.30 uur. Tijdens deze workshop worden één groot ei en twee kleine eieren versiert. De nadruk ligt deze keer op versieren en niet op het maken van kaarsen. De kosten voor deze workshop zijn €20,- en dat is inclusief koffie en wat lekkers.

Op donderdagmiddag 1 april wordt er een Paasworkshop voor kinderen vanaf acht jaar gehouden. De workshop begint om vier uur en eindigt rond zes uur. Kosten per kind zijn € 10,- en dat is inclusief iets lekkers te drinken en eieren zoeken in de tuin bij Kaars Idee.

Voor beide workshops zijn nog plaatsen vrij. Opgeven kan per e-mail: kaarsidee@hetnet.nl of 0343- 461436. Zie voor de afbeeldingen van de te versieren eieren op de website van Kaars Idee: www.kaaridee.nl. Kaars Idee is te vinden op de Wethouder de Langelaan 22 in Leersum.

advertentie
advertentie