Muziekstijlen thema stratentoernooi 2010

4 maart 2010 om 00:00 Nieuws

Dorien Schultz, voorzitter van het organisatieteam: ,,Onze deelnemers zijn in grote getalen lid van MHCM of van SVMM. De afgelopen 6 jaar is MHCM onze gastclub geweest. Vorig jaar is besloten jaarlijks de locatie te wisselen. Beide verenigingen kunnen dan om het jaar profiteren van de baropbrengsten. Voordeel voor ons als organisatie is dat de verschillende terreinen zich lenen voor verschillende spellen en sporten. Bij SVMM kunnen we bijvoorbeeld gebruik maken van een zaaltje. Het afgelopen jaar ben ik in zowel positieve als negatieve zin op het besluit aangesproken.”

MAARN/MAARSBERGEN - De teamleiders van straten die deelnemen aan het stratentoernooi van 2010 zijn bij elkaar geweest. Tijdens deze bijeenkomst is de aftrap gegeven voor het komende toernooi dat zal plaatsvinden op 9-10-11 juni op het complex van SVMM aan de Buursteeg.

door Monique José Timmermans

Ook de teamleiders geven aan dat de locatie voor het ene team handiger is en voor het andere wat minder, en zo komt ieder om het jaar aan z’n trekken.

,,Muziekstijlen, wordt het thema. Teams kunnen op de laatste avond touwtrekken in creaties die passen bij de muziekstijl die aan hun team wordt toegewezen. Na een feestje in jaren ‘70-stijl bleef het in mijn hoofd hangen, en hebben we het verder uitgewerkt voor het Stratentoernooi. We hebben wel 20 stijlen verzonnen en dat loopt dan mooi door in de feestavond”, aldus Harry die zich ook bezig houdt met het verzinnen van diverse spellen.

Opgeven kan nog

Teams die willen meedoen kunnen zich nog tot uiterlijk 20 maart opgeven. ,,Op diverse hyves-pagina’s hebben we een oproep geplaatst, soms horen we achteraf dat mensen niet wisten dat de inschrijving was geopend.”

Om ervoor te zorgen dat in de week van het toernooi vele handen licht werk maken, doet het 7-koppige organisatieteam nog een oproep aan mensen die wellicht niet deelnemen, maar wel deelgenoot willen zijn van de stratentoernooisfeer. ,,We kunnen altijd nog scheidsrechters gebruiken en mensen die kunnen helpen met het klaarzetten en opruimen van de spellen.”

Het contactadres is: stratentoernooi_maarn_maarsbergen@hotmail.com.

advertentie
advertentie