‘Na 22 jaar Zipp tijd voor iets anders’

25 februari 2010 om 00:00 Nieuws

,,Er komt een fase in je leven waarin je je afvraagt of je dit nog eens twintig jaar wilt doen. Ondanks het enorme plezier in mijn werk, gaan de vele uren van maandag tot en met zaterdag toch tellen. Ik ben nu 48 jaar en in de gelukkige omstandigheid om iets totaal anders te gaan doen en het hoofdstuk Zipp af te sluiten”, vertelt Fortuin.

DOORN - In oktober 1987 begon Oscar Fortuin met zijn dames- en herenmodezaak Zipp op de Kampweg in het centrum van Doorn. In januari van dit jaar heeft Fortuin besloten om te stoppen met deze zaak en een eigen administratiekantoor te beginnen.

door Rob Verbraak

,,Werken voor een baas is voor mij geen optie, ik ben altijd eigen baas geweest. Met mijn HEAO achtergrond en aanleg voor cijferwerk en het feit dat ik altijd mijn eigen administratie heb gedaan lag een doorstart als administratiekantoor eigenlijk voor de hand”, vervolgt de ondernemer.

Fortuin Administraties & Belastingen zal geen groot kantoor worden. Het werk zal gebeuren vanuit huis en daar ligt ook zijn grens. De doelgroep is de kleine zelfstandige werkende ondernemer of winkelier. Fortuin wil voor deze groep een toegevoegde waarde zijn, zelf heeft hij als winkelier een dergelijk aanspreekpunt altijd gemist. Voor alle activiteiten rond het voeren van een correcte administratie kan men hier terecht. Als de klant zelf zijn administratie doet en deze alleen maar gecontroleerd hoeft te worden of voor het samenstellen van de jaarcijfers is dat ook mogelijk. Vorige week is Fortuin geslaagd voor de opleiding belastingconsulent, dus men kan ook voor de verzorging van de aangiftes inkomstenbelasting en omzetbelasting bij zijn kantoor terecht.

Fortuin: ,,Ik zie de toekomst met veel vertrouwen tegemoet al begin ik voorlopig, net zoals in 1987, weer vanaf nul. Ik besef terdege dat het uit handen geven van een administratie en daarmee je hele financiële hebben en houden een vertrouwenszaak is, dus ik hoop dat de mensen mij dit vertrouwen zullen geven.”

,,Het geeft mij veel voldoening dat mijn klanten het ontzettend jammer vinden dat Zipp gaat sluiten” besluit Fortuin.

u Fortuin Administraties & Belastingen. Meer informatie: www.fortuinadministraies.nl of via info@fortuinadministraties.nl.

advertentie
advertentie