Vierde Heuvelrug Totaal succes

3 september 2009 om 00:00 Nieuws

De braderie met meer dan honderd kramen werd niet alleen bemand door winkeliers uit Doorn. Uit heel Nederland waren standhouders op dit drukbezochte evenement afgekomen. In de loop van de dag vormde zich een waar lint van bezoekers. Mensen trokken van de braderie naar de kunstmarkt om verder te gaan richting de infomarkt, waar verenigingen en instellingen zich presenteerden. De auto jumble van antieke en sportauto’s op het terrein Van Huis Doorn werd niet overgeslagen en natuurlijk werden de muziekuitvoeringen bezocht op de diverse podia. Ook voor de kinderen waren er tal van activiteiten als springkussens, mini skelters en Formule-1 simulatoren. De dag werd afgesloten met een muziekavond, waar 3.000 muziekliefhebbers bij aanwezig waren. Met optredens van onder andere The Swinging Soul Machine, de Doornse band The Clue, Erik Hulzebosch en DJRose optredens verzorgden.

Meer bezoekers dan voorgaande edities evenement DOORN - De vierde Heuvelrug Totaal van afgelopen zaterdag trok een geschat aantal van 20.000 bezoekers naar het centrum van Doorn. Om 05.00 uur waren een veertigtal vrijwilligers begonnen met het opbouwen van de kramen voor de braderie, de terrassen voor een drankje en een hapje en de diverse andere activiteiten. Meteen na de feestelijke opening om 10.00 uur door burgemeester Frits Naafs kon het feest echt beginnen.

door Rob Verbraak

Vanaf de eerste Heuvelrug Totaal heeft de organisatie een calamiteitenplan. In geval van noodzaak moeten hulpdiensten ten allen tijde overal kunnen komen. Dat dit plan werkte bleek afgelopen zaterdag wel, toen er een ambulance nodig was had de organisatie binnen een paar minuten voor een vrije doortocht gezorgd.

u Foto’s op pagina...

advertentie
advertentie