Label voor veilige Regenboogschool

18 juni 2009 om 00:00 Nieuws

De school krijgt dit Label uitgereikt namens het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid-Utrecht. Verkeersouder Hans Nieuwschepen en leerkracht Cees Dolderman waren de drijfveren hier achter. De ingang van de school was versierd met ballonnen, slingers en kleurplaten van de kinderen en een gedeelte van de Beatrixlaan voor de schol was afgezet. De kinderen van de school gingen namelijk op straat de langste file van Amerongen maken. Groep voor groep mochten de kids speelgoedautootjes in twee rijen zetten. Op het laatst werd de rijen aan elkaar verbonden en ontstond er maar liefst een file van ruim 97 meter!!

ROV: ,,Verkeers-onderwijs is hier prima in orde’’ AMERONGEN - Bij CBS De Regenboog vond donderdag de feestelijke uitreiking plaats van het Utrechts Verkeersveiligheids Label.

Toen was het de beurt aan het officiële gedeelte. Seef kwam in levende lijve het label brengen. De adviseur van het UVL, de heer Godard van der Ree, gaf het label aan de directeur van de school, Annemarie van der Mede, waarna het door de eerder genoemde verkeersouder en leerkracht aan de muur van de school wed bevestigd. Het feest was nog niet afgelopen want na deze overhandiging, mochten de kinderen buiten met hun eigen autootjes gaan spelen . Tot slot kregen alle kinderen van de school een stuk van een hele grote taart van de plaatselijke bakker.

advertentie
advertentie