Genieten met Hetty Heyting

12 maart 2009 om 00:00 Nieuws

Op deze avond nam Heyting het publiek niet alleen mee in een verhaal, ook muzikaal pakte ze flink uit. Vele uiteenlopende muziekstijlen en wonderlijke belevenissen passeerden de revue. Ook werden de aanwezige toeschouwers creatief betrokken bij haar optreden.

,,Ik kan hier close zijn met mijn publiek’’ DOORN - In het Cultuurhuis trad vorige week vrijdagavond de bekende cabaratière Hetty Heyting op met haar nieuwe solo programma ‘Gewoon Lekker’. Van begin tot eind genoten de ruim tachtig toeschouwers van de veelzijdigheid van Heyting.

door Rob Verbraak

Close

Heyting werd bekend als schrijfster en actrice in de televisieserie De familie Knots, ook was zij regelmatig te zien in de populaire Nederlandse comedyserie ‘Zeg ‘ns AA’. ,,Ik ben gewend om op te treden voor een zaal met driehonderd tot vierhonderd toeschouwers. Maar in een klein theater zoals hier, wat prima geschikt is voor dit soort optredens, ben je veel closer met het publiek. Het is eenvoudiger om het publiek actief te betrekken in mijn show. Ook over de ontvangst ben ik zeer tevreden” aldus Heyting.

Zondag 15 maart vanaf 12.00 uur is er een volgend optreden in het Cultuurhuis. De groep Bloeiende Woestijn geeft dan een voorstelling speciaal voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Op zondag 22 maart en 19 april aanvang 14.30 uur is er weer een middag cultuur in de Cantina met op 22 maart de bekende Nederlandse dichter Tjeerd Buwe die zal voorlezen uit eigen werk en op 19 april een troubadourconcert door Coen Engelhard. Op vrijdag 3 april aanvang 20.15 uur is er in de grote zaal een avond swingen in zomerse sferen met de Desperados. Alle informatie over het programma is te vinden op www.cultuurhuisdoorn.nl.

advertentie
advertentie