Nieuwe eigenaar MiniResto

16 oktober 2008 om 00:00 Nieuws

Meng Ru en Hu Wang hebben nog nooit eerder in een snackbar gewerkt, maar het gaat ze heel goed af. Om even te kunnen wennen en alles te leren begeleidt Krop ze in het begin nog, maar dat zal niet lang meer nodig zijn. Mevrouw Meng Ru Wang: ,,Toen ik naar Nederland kwam ben ik in een Chinees restaurant gaan werken. Maar al snel kwam ik er achter dat het werken in een snackbar ook heel leuk is. Als ik moet kiezen werk ik liever in een snackbar staan. Toen we hoorden dat het Mini-Resto te koop was hebben we direct toegehapt. Een unieke kans voor ons. We zijn uiteraard ook van Den Haag naar Leersum verhuisd.”

LEERSUM - Sinds kort is de Snackshop Mini-Resto over gegaan in andere handen. De vorige eigenaar, Marco Krop, wilde iets anders gaan doen. Hij plaatste advertenties en vertelde dit ook aan leveranciers. Via één van hen kwam het nieuws bij het echtpaar Wang in Den Haag terecht. Zij werkten toen nog in een Chinees restaurant maar ook zij wilden iets anders en hadden laten vallen dat een snackbar hen wel leuker leek. Marco Krop hoorde hiervan en nam contact op.

door Marjan van den Dorpe

Personeel

Voor het personeel heeft deze verandering geen nadelige gevolgen. Al het personeel blijft gewoon daar werken. Sterker nog: de familie Wang zoekt nog personeel voor de weekenden. Mensen die op vrijdag, zaterdag en/ of zondag in de snackshop willen werken worden van harte uitgenodigd om contact met het echtpaar Wang op te nemen.

Buiten de gewone gerechten die te koop zijn in een snackbar (zoals boerenfriet), heeft het echtpaar Wang ook enkele Chinese en Indonesische schotels aan de menukaart toegevoegd. Mevrouw Wang: ,,De mensen kunnen bij ons een nasi- of bamischotel bestellen. Deze bestaan uit, buiten bami of nasi, rauwkost, ham een gebakken ei, saté en satésaus. De prijs hiervoor is €8,-. Deze schotels kunnen in het restaurantgedeelte gegeten worden of mee naar huis genomen worden. De kwaliteit van de producten is dezelfde die het altijd geweest is. Onze kroketten maken we zelf. Ook nieuw aan ons assortiment zijn onze mini-loempia’s.”

Lunchkaart

Vanaf woensdag 15 oktober is er een actie gestart die tot en met 16 november zal duren. Iedereen die voor €15,- of meer besteedt krijgt er Chicken Wings gratis bij. Er wordt hard gewerkt aan het maken van een lunchkaart.

De openingstijden: dinsdag tot en met donderdag van 12.00-22.00 uur; vrijdag van 11.00- 23.00 uur; zaterdag: 12.00-22.00 uur en zondag van 12.00-22.00 uur. Maandag is Mini-Resto gesloten. Tel. 06- 47516958.

advertentie
advertentie