Leersumse Wil Lof exposeert in Mexico

18 september 2008 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - In de rij uitnodigingen voor exposities in het verre buitenland, heeft de Leersumse schilderes Wil Lof een uitnodiging ontvangen om in Mexico te komen exposeren.

De uitnodiging kwam van mevrouw Matty Roca, een Mexicaanse kunstcritica en kunsthistorica, die voor het eerst in 2003 kennismaakte met het werk van Wil Lof in de Italiaanse stad Florence. Matty Roca treedt nu op als artistiek directeur van de expositie World Art Vision, die van 5 tot 14 december zal worden gehouden in het Cancun Art Center, een modern complex voor hedendaagse kunst in de Mexicaanse stad Cancun. Meer dan honderd kunstenaars uit vijf continenten nemen deel met schilderijen, tekeningen, beeldhouwwerken, fotografisch werk, kunstdrukken, installaties, video en digitale kunst.

Naast de expositie in Mexico verleent de Leersumse schilderes ook haar medewerking aan een kunstveiling voor SOS Kinderdorpen. Wil Lof doneert één van haar kunstwerken hiervoor.

Wie kennis wil maken met het werk van Lof, kan terecht in haar galerie, waar een ruime collectie abstracte en figuratieve schilderijen te zien is. De galerie aan de Prins Bernhardlaan 1 is open op zondag 21 september van 11.00-18.00 uur.

advertentie
advertentie