Feestelijke opening Van Veldhuysen

11 september 2008 om 00:00 Nieuws

Bij professionele tuin- en parkmachines en bosbouwbenodigdheden moet gedacht worden aan tractoren tot 75PK, motorkettingzagen, bosmaaiers, houtversnipperaars en maaimachines. Van Veldhuysen Groentechniek richt zich zowel op de zakelijke- als particuliere markt. Niet alleen voor nieuw materiaal kan de klant bij Van Veldhuysen terecht, maar het bedrijf heeft ook een ruime sortering occasions.

DOORN - ,,In 1958 begonnen in graszaden, zijn wij uitgegroeid tot een specialist in professionele tuin- en parkmachines en bosbouwbenodigdheden”, vertelt André van Beek van team Van Veldhuysen Groentechniek uit Doorn.

door Judith Beekhuis

In 2001 is het familiebedrijf overgenomen en ontstond Van Veldhuysen Groentechniek BV.

Nieuw pand

De verhuizing naar het nieuwe pand aan Bedrijventerrein Vossenstein, Velperengh 14 te Doorn - ter hoogte van de Shell - heeft in april dit jaar plaatsgehad. ,,Wij zijn bijzonder trots op ons onze nieuwe bedrijfspand van ruim 1000 vierkante meter”, vertelt André van Beek. ,,Er is een grote showroom waar wij machines presenteren en een volledig geëquipeerde werkplaats met wasplaats en testruimte. En niet onbelangrijk, er is voldoende parkeergelegenheid want dat gaf bij onze vorige huisvesting nog wel eens problemen”.

Specialisme

Het team Van Veldhuysen bestaat uit vijf medewerkers: ,,Ieder heeft zijn eigen specialisme maar we helpen elkaar met alle voorkomende werkzaamheden”, zegt Casper Strijland, technisch adviseur en verkoper. ,,Service verlening staat bij ons hoog in het vaandel. Wij demonstreren machines bij de klant thuis en hebben voor reparaties een haal- en breng service.”

Opening

De feestelijke opening van het nieuwe bedrijfspand van Van Veldhuysen Groentechniek is op vrijdag 19 september van 13.00 tot 21.00 uur en zaterdag 20 september van 10.00 tot 17.00 uur. Tijdens deze dagen is er een grote show en kunnen belangstellenden onder het genot van een hapje en een drankje het assortiment bewonderen.

Website

Op de website www.vanveldhuysen.nl staat veel informatie en antwoorden op veel gestelde vragen die met tuinonderhoud en dergelijke te maken hebben. Tevens kan men via de website demonstraties aanvragen.

advertentie
advertentie