Zomeravondconcert in Muziekkoepel

4 september 2008 om 00:00 Nieuws

Het bestuur van de stichting ziet het als haar taak om in de Muziekkoepel jaarlijks een zo gevarieerd mogelijk programma te brengen. Daarom wordt nu voor de eerste keer een dergelijk concert georganiseerd. Voor dit concert zijn twee groepen vastgelegd. Het Leersums Kamerkoor The Living Song en de muziekgroep Overstag werken beide mee aan het zomeravondconcert.

LEERSUM - De Sichting Muziekkoepel Leersum organiseert op zaterdag 6 september een zomeravondconcert in de Muziekkoepel op het Kerkplein. Aan het concert werken muziekgroep Overstag en het Leersums Kamerkoor The Living Song mee.

Variatie

Kamerkoor The Living Song brengt een gevarieerd programma ten gehore. Het optreden van The Living Song bestaat onder meer uit een aantal licht klassieke liederen. Daarnaast wordt het publiek getrakteerd op enkele bekende traditionals.

Het andere optreden wordt verzorgd door muziekgroep Overstag. De muziekgroep bestaat uit ervaren volksmuzikanten, die zowel Nederlandse als buitenlandse volksmuziek op het programma hebben staan. Met hun aantrekkelijke volksmuziek weet de groep hun gehoor een afwisselende avond te bezorgen.

Toegang gratis

Het eerste zomeravondconcert in de Muziekkoepel begint om 19.30 uur. Het concert duurt zo’n anderhalf uur. De toegang is gratis. Voor zitplaatsen wordt gezorgd. De Muziekkoepel is een initiatief van en voor de inwoners van Leersum. Voor meer informatie is Jan Fontijn bereikbaar op tel. 06-53649656 of j.fontijn@planet.nl.

advertentie
advertentie