winkel

19 juni 2008 om 00:00 Nieuws

Alle artikelen worden door Dekkers zelf in diverse landen aangekocht onder andere in het voormalige Oostblok en Frankrijk, waar Dekkers inmiddels een uitgebreid netwerk heeft opgebouwd en zijn allemaal minimaal vijftig jaar oud. Door de eigen inkoop zijn de kosten laag, hierdoor is het ook mogelijk om relatief lage prijzen te hanteren. Er is een ruime keuze in kasten, tafels, banken, commodes en stoelen met een doorleefde uitstraling. Naast deze meubels is er ook een uitgebreide collectie van hippe en brocante woonaccessoires. ,,Ik probeer om wekelijks het assortiment te vernieuwen” vervolgt Dekkers. Als de aangekochte artikelen arriveren wordt er eerst gekeken naar de huidige staat van onderhoud, zonodig worden de artikelen door Dekkers eerst zelf opgeknapt voordat ze verkocht worden. Op de website www.oudhoudt.com staan alle artikelen overzichtelijk naar soort gerangschikt. ,,Als een bezoeker van de website iets heeft gevonden waarin hij of zij in is geinteresseerd kan dit via de site volledig vrijblijvend gereserveerd worden. Vervolgens neem ik dan in principe binnen drie dagen via de mail of telefonisch contact met de klant op om een afspraak te maken om het artikel in de schuur naast mijn huis te komen bekijken en daarna pas een definitieve beslissing te nemen” aldus Dekkers. De klant kan kiezen om het gekochte zelf te vervoeren maar er is ook de mogelijkheid om het thuis te laten bezorgen tegen geringe kosten. Bij Dekkers kunnen naast de brocante artikelen ook tafels in elke maat met een oude uitstraling besteld worden. Na circa drie weken is de bestelde tafel gereed om bij de klant afgeleverd te worden. Naast de webwinkel organiseert Dekkers ook maandelijks een verkoopdag bij haar thuis waar bezoekers de mogelijkheid hebben om de uitgebreide collectie te bekijken en een keus te maken. Dekkers is dan zelf ook aanwezig om advies te geven en eventuele vragen te beantwoorden. De eerstvolgende verkoopdag is komende zaterdag 21 juni van 10.00uur tot 17.00 uur. Alle volgende datums zijn te vinden op de website.

DOORN - Van jongs af aan heeft Astrid Dekkers (40) zich aangetrokken gevoeld tot oudere spullen. In maart van dit jaar is zij als zelfstandige begonnen met een eigen webwinkel waar brocante artikelen te koop zijn. ,,Oudere meubels is altijd mijn hobby geweest en nu een eigen webwinkel. Een droom is werkelijkheid geworden. Van je hobby een beroep maken, dat wil toch iedereen” vertelt Dekkers enthousiast. door Rob Verbraak

Astrid Dekkers, Acacialaan 39 in Doorn. Naast het huis is de schuur waar de voorraad staat opgesteld en ook de verkoopdag wordt gehouden. Telefoonnummer 06-26050264. Op www.oudhoudt.com is alle informatie te vinden.

advertentie
advertentie